Van arra esély, hogy a régi meséket, amiket még a Fox kids-en adtak fogják még adni, vagy esetleg valahonnan be lehet őket szerezni?
Wunchpunch az mekkora állatság volt XD
imádtam :D
csak keveset adták :|
Első válaszoló: te biztosan a f*s dízni csenel sz*rjain nőttél fel. A régi meséken lehetett nevetni, voltak tanulságok, stb. A mostaniakban mi van? Táncolj, táncolj, höhö visítsunk mint a hülye p*csák.
Kérdésedre válaszolva: jó lenne visszahozni a régieket. Volt valami csatorna ahol asszem a régieket vetítették, de inkább a régi Cartoon Networkösöket, Loony Toone-st, Dexter laboratóriumát, stb-t. Ha jól emlékszem, ez volt a Bomeraang csatorna, de nem mindenhol lehet fogni.
Interneten pedig némelyik rajzfilmet be lehet szerezni.. csak néhol rossz minőségben vannak fent. :/ Én a Louie életének szedtem le az összes részét valamikor :)) Imádom!
Köszönöm a válaszokat :)
Utolsó válaszoló: azt én is nem rég néztem meg, nagyon szerettem azt is. De sajnos sokat még a neten se lehet megtalálni, sőt még ahol ilyen régi dvd-ket, könyveket árulnak ott is megnéztem hátha, de semmit nem találtam. Kitudja, talán majd egyszer levetítik még őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!