Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az AXN-ön A Bárka c. sorozatna...

Az AXN-ön A Bárka c. sorozatnak már vége?

Figyelt kérdés
Az AXN-ön minden vasárnap volt A Bárka c. sorozat, mindig néztem, és nagyon megkedveltem. Minden rész végén az volt, hogy mi lesz a következő részben... De most a 13. részben a végén az emberek voltak, és azoknak a magyar hangjai. Megnéztem a spanyol Wikipédián (mert ügybár spanyol jellegű sorozat), és azt írta, hogy 30 epizódos. Na akkor most ezek szerint kicsit szüneteltetik ezt, aztán 14. résztől adják tovább szerintetek?

2012. jan. 3. 06:46
 1/2 anonim válasza:
Nem az axn-en néztem, de én úgy tudom, hogy az 1. évad 13 részes, a 2. meg még nincs szinkronosan, de hogy annak hány része lesz/van, abba már belekavarodtam.
2012. jan. 6. 15:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia!:) vége van az évadnak..majd 2012 második felétől vetítík tovább a 2. évadot !!:)
2012. febr. 5. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!