Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miert lett vege a 24 c....

Miert lett vege a 24 c. sorozatnak a 8. evad utan?

Figyelt kérdés

Meg nem tartok ott, most kezdtem a 3.evadot csak lattam h azota nem is keszult uj es nem is fog. Miert? Egyatalan lezarjak a tortenetet v csak abbahagytak mert meguntak? :) Ha nagyon spoileres akkor ink ne irjatok le :P

Koszi

2011. dec. 7. 17:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom mivel én nem nézem. De ha te azt mondod hogy nincs rég óta új rész akkor biztosan törölték. A nézettség volt kicsi vagy csak szimplán nem volt több ötletjük és lezárták a sorozatot.
2011. dec. 26. 10:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Valszeg nem a nézettség miatt mert az a végén volt a legnagyobb :D Sztem a színészek miatt mert már a 6-8 is nehezen jött ki. Valami olyasmire gondolnék, hogy a végén nem sikerül meghiúsítani egy bombát és mindenki meghal v ilyesmi :D
2011. dec. 26. 11:32
 3/9 anonim válasza:
amíg jack bauer él, addig nincs vége a sorozatnak :) szerintem még lesz folytatás. legalábbis úgy rémlik. fú de imádom :D
2012. jan. 14. 16:22
 4/9 A kérdező kommentje:

Öröm hír :D

csekkold le imdbn ha nem hiszed: 2013 ban jon egy uj 24es film azzal a cellal h a fox ujra rendeljen reszeket :D am meg itt egy ujabb ok amiert nem lehet vilagvege :P

2012. jan. 17. 16:57
 5/9 anonim válasza:
nagyonjó!!!!
2012. jan. 22. 12:22
 6/9 dadantestver válasza:

Miután Renee Walkerrel össze akart jönni és megölték ezért nagyon bedühödött és rengeteg embert megölt még oroszokat.

Azonban az elnöktöl kegyelmet kapott mielött majdnem kivégezték, mindekitöl elköszönt müholdon keresztül mert azon figyelték. Elment egy sikátoron belül és eltünt müholdról pedig átáltak máshova.

2012. febr. 8. 14:35
 7/9 dadantestver válasza:

Ja és még annyi nem azért hagyták abba mert nem volt nézetsége. Nagyon is volt és sokan írtak a producereknek leveleket hogy folytassák még azt is olvastam hogy valaki egy pár órás forgatókönyvet is elküldött.

Mindenkinek ajánlani tudom ezt a sorozatot, és szerintem feliratoson jobb.

2012. febr. 8. 14:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is :D az angolok jobban hangsulyoznak meg knifer hangjat nem lehet lecserelni :P remelem moziba hozzak majd kecskemeten is a filmet :D
2012. febr. 8. 15:58
 9/9 anonim ***** válasza:
2014. Májusban. 24sorozat 9.évad jön!!!!!!!!!!!
2014. febr. 6. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!