Harry Potter rajongók! Hogy van ez?
Figyelt kérdés
Ha a Baziliszkusz foga elpusztítja a horkruxokat, Harry miért nem semmisül meg, mikor a kígyó megharapja a Titkok Kamrájában?(mivel a hetesben kiderül, hogy ő is egy horkrux)2012. jan. 2. 11:04
1/4 anonim válasza:
Grat, bakit találtál :D Nekem fel sem tűnt.
2/4 anonim válasza:
Ő is meghalt volna, csak a főnixmadár könnye (ami minden sebet begyógyít) megmentette.
3/4 anonim válasza:
nem kellett volna megsemmisülnie, de a horcruxnak, ami benne volt, annak igen... gondolom a 2. filmben erre még nem gondoltak :))
4/4 anonim válasza:
szerintem a horcrux akkor pusztult volna el ha Harry is meghal
egyébként sztem ez nem baki mert amikor feltételezték hogy Nagini is horcrux akkor mondta Dumbledore hogy szeszélyes lehet élőlényre bízni egy lélekdarabot
és ha belegondolunk élő test jobban védi mint egy napló, vagy egy serleg
az másik dolog hogy esetleg összekapcsolódik az illető lelkével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!