Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet ennek a filmnek a címe?

Mi lehet ennek a filmnek a címe?

Figyelt kérdés

Már nagyon-nagyon régen láttam, és nem is emlékszem minden részletre, így az is megeshet, hogy valami nem úgy van, ahogy leírom. Nem láttam végig a filmet, de a lényege nagyjából ez: volt egy nő, meg egy pasi. Valamiért börtönbe kellett menniük. (nem biztos , hogy pont így volt) És mind a ketten ugyanazt a sztorit mesélték el a bíróságon,de más más szemszögből , máshogyan. A férfi szemszögében a nő volt a hibás. A nő szemszögében a férfi. És nem lehetett eldönteni, hogy kinek van igaza.

Arra sajnos nem emlékszem, hogy maga a story, a történet mi volt, de a végét nem láttam. És arra lennék kíváncsi, hogy mi is ennek a filmnek a címe?

Remélem valaki ráismert... :/ Előre is köszönöm!!!! :)

2011. dec. 17. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Huuu ez jonak hangzik remelem valaki megtudja mondani melyik film ez.
2012. jan. 7. 09:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Jó is volt.. :D Csak tudná valaki, hogy mi is ez.. :/
2012. jan. 7. 09:20
 3/8 anonim válasza:
tyűű, ezt én is meg akarom nézni. :)
2012. jan. 8. 17:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Le tudnád írni a szereplők külsejét?

Haj magasság stílus...

És ha vannak emlékeid, akkor az éveket is be tudod lőni, amikor készült a film :)

2012. jan. 8. 18:22
 5/8 A kérdező kommentje:

Huuh...hát a csaj szőke volt. A pasim meg szerintem barna hajú. Legalábbis azt hiszem. De tényleg nagyon régen láttam...:/ És azt hiszem, hogy az emlékeim itt ki is merülnek. Bár, mintha még a végéből is emlékeznék valamire...pedig eddig úgy hittem, hogy nem is láttam. De most valami olyan ugrik be, hogy a csaj megy börtönbe, és narancssárga börtönruha van rajta, és össze van láncolva a többi nővel.

Évszámot nem tudok, de én olyan 2007-10 között láttam valamikor nyáron.

2012. jan. 9. 19:50
 6/8 A kérdező kommentje:
De nagyon valószínű, hogy 2010 előtt, mert úgy emlékszem ,hogy elég rég volt.
2012. jan. 9. 19:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Úgy értettem, hogy bizonyos filmeken nagyon látszik a divat, vagy a kocsik alapján, hogy mikor készült!

Az a fontos, nem az, hogy mikor láttad!

2012. jan. 9. 20:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen.. gondoltam :D De nem emlékszem rá, csak gondoltam az is segít, hogy nem 2010-11-es filmek között kell keresni
2012. jan. 10. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!