Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet a címe ennek a filmnek?

Mi lehet a címe ennek a filmnek?

Figyelt kérdés

Régóta keresem, és mivel egyszer már segítettetek, hátha most is sikerül...

Ebben a filmben egy gyerek a főszereplő, de az apja is elég vicces, mert nem szereti a zajongó szomszédokat, akik megkeserítik az életét a film első felében, mert sokan vannak, és hangosak. Minden áron egymást bosszantják, míg apuka hangos komolyzenével akarja őket elzavarni, mire kiderül, hogy más elköltöztek. A film másik fele egy játékról szól legfőképp, a csigázásról. A főszereplő kisfiú meg akarja szerezni a legjobb csigát, hogy győzhessen a játékban, az apja elviszi a piacra, ahol megveszik a "cigánycsigát", ami segít neki győzni, de rögtön el is tűnik a kanálisban.

Ennyire emlékszem belőle.

Ha valaki felismeri, bármi infót tud, kérem, írja meg!!!

2011. dec. 16. 17:10
 1/2 anonim ***** válasza:

családba nem üt a ménkő

egyébként annyi volt,hogy rágugliztam a cigánycsigára és ki is dobta a filmcímet.

2011. dec. 16. 19:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is pont igy csináltam, nekem nem dobta ki sajna...
2011. dec. 16. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!