Csak én gondolom úgy hogy aki az ilyen Fűrész, meg Motel meg hasonló filmeket kitalál, azt fel kéne húzni az első fára vagy minimum zárt osztályon kezelni?
Figyelt kérdés
De most komolyan durva hogy vannak olyan emberek akik erre kíváncsiak. Mi visz rá egy embert hogy ekkora agy és léleksorvasztó baromságot megnézzen? (azt már meg sem merem kérdezni hogy megrendezzen)2011. dec. 15. 19:14
21/23 anonim válasza:
Én azt akartam ezzel, hogy a mindennapi életben is benne van az erőszak.
22/23 anonim válasza:
Már nem azért, de itt most ki is akart akasztani? Csak nem a Jack Thopmson effektus?(aki nem értené miről beszélek: Jack egy amerikai ügyvéd aki kereszteshadjáratot hirdetett az erőszakos videojátékok ellen, de azt nyilatkozta egy műsorban, hogy "alapvetően semmi bajom az erőszakkal, de ha egy játékban ábrázolják az már probléma")
23/23 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretem az ilyen filmeket, de semmi élvezetet nem érzek abban, ha megcsonkítják benne az embert.
Azon viszont mindig elgondolkozok, hogy mi mindenre képes az ember az életben maradáshoz.
Mint írták: a VV és a hasonló szenny valóban léleksorvasztóbb, mint ezek a filmek legalább is ez az én véleményem :)
De azért kéne felhúzni az első fára a rendezőt, mert csinált olyan filmet /filmeket amit az ember vesznek, és néznek?
Az utolsó szó jogán: Az ilyen filmeket szívesebben nézem mint mondjuk egy Ördögűző és más sületlenségek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!