Egy film címet keresek? (lent) bocsi a kérdő jelért de nem engedte a máshogy
A film elejét sajnos nem láttam. Nem tudom a címét de fontos lenne.
Egy szőke lányról szól akinek az anyja börtönben ül. A lány mindig árva házba kerül mert minden családban van valami 'probléma'. A (talán)első családban lelövik a lányt (?) -> árvaház. A második családban (azt hiszem) van 1 házaspár egy ideig jól menne a dolgok de aztán a pár egyre többet veszekszik és elválnak, a feleség pedig ott marad a lánnyal. A lány reggel arra ébred, hogy az nevelő anyja meghalt az ágyban. Vissza viszik az árva házba.
Ott meg ismerkedik egy barna hajú fiúval, akivel jóban lesz. A következő családban van egy anyuka és 2 vagy 3 lány nem emlékszem pontosan ._. abból az egyik lány talán terhes volt. a lány a szöke hajárol sötétbarnára festette a haját amikor a lány bement a börtönbe a látogatóba az anyjához az anyja azt mondta rá, hogy undorító ( az anyja hosszú szőke hajú ), és azt kéri a lányától tanuskodjon mellette, mert akkor kijut a börtönből. A lány azt mondja ha szereti őt az anyja nem kér tőle ilyet. A lány el megy a bíróságra de kint vár a terem elött a barna hajú fiúval várja, hogy hívják be de nem hívják. Valami nagy városba költözik a fiúval és ott rajzolnak/festenek 1 lakásban az utolsó rész az valami olyasmi, hogy a lány különféle dobozokat csuk le.
óóó basszus ha tudnád milyen hálás vagyok neked :'D
NAGYON-NAGYON KÖSZÖNÖM!!! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!