Láttátok már az Álom.net című filmet? Jó film? Milyen film?
Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 16:55
1/16 anonim válasza:
Nem láttam még(nem is fogom) és nem szokásom előre ítélkezni,de egy 10 másodperces összevágott trailer alapján bombabiztosan állíthatom,hogy egy tipikus űbergagyi tinglitangli film telis tele önjelölt "színészekkel" és röhejes,eröltetett párbeszédekkel/álpoénokkal.Ja,és persze a legfőbb magyar filmipari vonás is megvan benne:LOPÁS!
2/16 anonim válasza:
nem láttam, de eddig csak szart hallottam róla :D
3/16 anonim válasza:
ezek vélemények a filmről =)
4/16 anonim válasza:
én láttam a filmet és nagyon szar. (bajos csajok, vadócka és asszem a hajrá csajok is megtalálható benne)
5/16 anonim válasza:
szerintem nagyonjófilm. moziban láttam és a szereplők mögöttünk ültek ;))
6/16 anonim válasza:
Nagyon xar!tenyleg..nem erdemes az idot ra pocsekolni!jo lett volna biztos(mint egy tipikus amerikai film), de sajnos pont a foszereplok nem tudnak szineszkedni!egy jelenetet nem tudntak eljatszani normalisan!eskuszom meg a hideg is razott!!!nagyon benak voltak!
7/16 anonim válasza:
Én is láttam és nem bírtam végignézni. Egy tipikus "amerikai aggyal rendelkező" szőke lányról szól aki az idióta álmát akarja megvalósítani,hogy a legjobb pom-pom lányoknak legyen a kapitánya Magyar országon....Végülis amerikában vagyunk:D
8/16 anonim válasza:
Szia! Én másodjára láttam a filmet. Nekem különösen azért tetszik, mert a főszereplő egyedi, cicababát játszik, akiket így első pillantásra én is lenéznék, de a végén, ahogyan befejeződik a film, egy teljesen más arca lesz a lánynak és a film közben is rengeteg fajta/ féle benyomást kelt az emberben. Ráadásul 2 részről is megtapasztalhatjuk a lány viselkedését, egyszer, amikor a középpontban van, egyszer pedig, amikor nem foglalkozik vele senki és a 'lúzer-sarokba' kell leülnie ebédelni. :) És ez még nem minden. közben vannak kicsit izgalmasabb jelenetek is (pl.:jacktos), viccesek is és mindez megspékelve romantikával és egy scodás happy-end-del. :) Nekem nagyon tetszik, főleg, hogy magyar sztárok játsszák. Ami a baj, az az, hogy az elején észre lehet venni Reginán, hogy kicsit erőltetve beszél, de a végére teljesen belerázódik. Ajánlom megnézni. :)
9/16 anonim válasza:
Tegnap leültem avval a reménnyel, hogy "Igen, ezt végignézem akkor is, ha beledöglök." Sajnos nem így lett... 20 perc után őrülten kerestem a távirányítót. Nem bírtam tovább. :| Labacz Lilla hisztizése kiverte a biztosítékot. Aztán folyton úgy hallottam, mintha a színészek egy dobozba beszélnének.(ezt nem lehet megfogalmazni, de szerintem értitek, ha nem akkor bocsi) És jól láttam, hogy valahol el van csúszva a hang? S evvel akartak külföndre betörni? Hát inkább ne ;) Illetve az is idegesített, hogy totál amics sítlusú volt. Kabriók a suli előtt, egyenruha. Beb*szna, ha ilyen lenne egy gimi. :D Úgyhogy inkább ki is kapcsoltam és nem néztem végig. De ahogy olvastam, egy rakat sz*r a film :D Azt hiszem nem veszettem sokat. ;)
10/16 anonim válasza:
Szerintem sem vagány. Túl könnyen jön minden. A szereplők nemjók, halszik hogy betanúlták a szöveget ami egy jó szinésznél nemszabadna hallszodjon. Amúgy az ötlet jó csak a végén lehetett volna mondjuk Lívia a bálkirálynő mert az úgy nem valami jó hogy minden a Regijé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!