Walking dead, szerintetek most mi lesz?
Nah ugyebár most várhatunk februárig, de nem tudom ki tudnak e hozni valamit ebből az utcsó 6 részből, oké hogy ez a félévad záró utolsó 10 perce jó volt de mi lesz az utolsó néhány résszel ha az is ilyen sablonos uncsi szappanopera szerű valami lesz, én nem olvastam a képregényt de azt hallottam, hogy merőben eltér a filmtől, szóval ha valakinek vannak valami ötletei a folytatással kapcsolatban, vagy pl olvasta a képregényt és ebből következtet ezt azt akkor arról szívesen olvasnák.
Ott fogják hagyni a farmot?
Melyik karakter fog meghalni, ugyebár Shane nagyon esélyes mert képregényben meghalt de nem tudom innen ki merik e írni ?!
Szóval a véleményetekre vagyok kíváncsi a folytatással kapcsolatban és hogy melyik karaktert szeretitek és melyiket nem ?
Köszike, 20L
Én úgy gondolom, hogy ha otthagyták volna hamar a farmot, akkor a 2. évadban megismert új szereplőknek annyi lenne, talán ezért nem tették. Bár a kiskínai barátnője velük tarthatna, az öreg meg nem fog annyira hiányozni, a többiek meg inkább csak statisztáltak.
Sokat dobna a leült történeten, ha újra nekiindulnának járni a világot. Mondjuk azt is megértem, hogy Sophiát nem akarták otthagyni, mert a remény - főleg ha egy gyerekről van szó - az utolsó pillanatig él.
Daryl a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!