Sírtatok már filmen? Ha igen, min és melyik résznél?
mostanában bármelyik filmen el tudom sírni magam, amiben szerelmesek vannak. ha boldogok azért, ha nem azért....:D
Kiborító, a párom állandóan rajtam vihog...:)
18/L
Én olyankor jól megd.... téged.
Én a King Kong végén sírtam.
20/F
titanic, DE HA EZT BÁRKINEK ELMONDOD, MEGÖLLEK
:D
King Kong végén én is sírtam XD
Titanicon, Fel! című filmeken szintén
még:
Marley meg Én
A nővérem húga
Benjamin Button különös élete
Híd Terabithia földjére
Tűzün-vizen át
Leon, a profi
Huligánok
Halálsoron
Hét élet
Moulin Rouge
hirtelen ennyi jutott eszembe, de szerintem van még bőven. én is sírós vagyok xD
Szia!
Igen:P
Hachiko - a végén, mikor várja a gazdáját a kutya, de nem jön... és végül ott, az állomáson éri a halál a kutyát.
Marley&Me - szintén a végén, mikor beteg a kutya, aztán mikor elaltatják és mikor eltemetik.
Eleve azért, mert szeretem az állatokat, viszont az is rátett, hogy a saját kutyámat is eszembejuttatták ezek a filmek.
P.S. I love you - nem tudom megmondani, hogy pontosan melyik részeknél, általában ott, ahol hasonlítottak a körülmények a Mi esetünkhöz, ugyanis 2 éve nekem is meghalt a Kedvesem, igaz, Ő nem betegségben, de akkor is rossz érzéseket hozott fel bennem.
Én a Hachiko-Egy kutya történetén sírtam amikor a kutyus gazdija meghalt kb 1 óráig sírtam és nem tudtam leálni
Megéri megnézni nagyon jó film:
A Transformersen mikor meghal Optimus prime.
3x is...
Egyszerűen nem tudtam abbahagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!