Ki a kedvenced a Hetalia című animéből? És miért? :D
Nekem Oroszország, mert szerintem jól meg van alkotva. Emellett viccesnek találom, főleg azok után, hogy ejtőernyő nélkül ugrott ki a gépből és azt ordította, hogy VODKA! xD
De Magyaro. se rossz. Örülök, hogy nem maradt ki a Hetaliaból, csak azért nem értem, hogy a szomszédos országaink (Szerbia, Románia,...) miért nem kaptak szerepet?
Amerika.
Amikro elkezdtem ezt az animét utáltam, meg magát az országot is, de valamiért annyira bejött ez a szerepló xD Tetszik a gyerekes viselkedése, bár néha letudnám miatta csapni egy baseballütővel, hadd érezze a hazai sportot... Amikor röhög akkor én is xD. Nagyon tetszik az, hogy pattog, mert ő a hős, közben csak egy kölyök, aki hatalommániás. xD (vagy lehet meg akar mindenkit védeni?)Aztán olyan vicces amikor állandóan zabál és szerintem egyáltalán nem kövér, csak mackós xD (mellék infő: Angliával még jobban szeretm u.u) De ebben az animében Seyvhellen és Japánon kívül mindenkit bírok. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!