Ki a kedvenced a Hetalia című animéből? És miért? :D
Nekem Oroszország, mert szerintem jól meg van alkotva. Emellett viccesnek találom, főleg azok után, hogy ejtőernyő nélkül ugrott ki a gépből és azt ordította, hogy VODKA! xD
De Magyaro. se rossz. Örülök, hogy nem maradt ki a Hetaliaból, csak azért nem értem, hogy a szomszédos országaink (Szerbia, Románia,...) miért nem kaptak szerepet?
Nekem túl sok kedvencem van, de az abszolút kedvenc az Finnország :D Szeretem, mert békés, kedves és ő a Mikulás, de nem olyan gyenge, mint amilyennek látszik, meg ahogy ábrázolják néhányan... (az anyuci!Finnországot nem szeretem, már nagyon unalmas és szerintem egyáltalán nem vicces)
Ezen kívül még szeretem Görögországot (macskááák~), Ausztriát (mert... csak :D), Lengyelországot (a hülyeségi nagyon viccesek tudnak lenni~), Kanadát (olyan aranyos~) és persze a többi skandinávot, mert nélkülük meglenni nem lehet~ Kicsit kezdem megkedvelni Oroszországot, de ezt ráfogom arra, hogy elég sokat írok vele xD
A nyáron megrajzolta a szerző Romániát :)
"anyuci Finnország"
Ilyet csak a fanficekben hallottam :P
Lengyelország: Ő tényleg nagyon hülye xD Nem vesz semmit komolyan és folyton feltűnősködik. Svédország is meleg, de ő abban különbözik tőle, hogy nagyon komoly viselkedik és nem feltűnősködik, mint Lengyelország.
Hála a jó égnek az író nem hívatja Finnországot anyucinak, mert akkor a hajamat tépném xDD Egy pasit ne anyukázzanak. Én általában isänak hívom (apa finnül), bár eddig nem sokszor írtam Sealanddel (nem is annyira tervezem... egy picit néha idegesít). Mondjuk az én elképzeléseim és ábrázolásaim Finnországról néha eléggé ellent mondanak a többi rajongóénak xD
Lengyelországról nincs kimondva konkrétan, hogy meleg lenne :D Én még azt is el tudom képzelni, hogy poénból vegyen fel női ruhákat, bár szeretem a LietPolt.
(Bocsi a sok pofázásért, az előző voltam.)
Nekem első számú és örök kedvencem Oroszország. Olyan édes képe van, ahogy állandóan mosolygok, aztán közben meg mik tudnak a fejébe járni! Ahogy a legkegyetlenebb dolgokat is mosolyogva adja elő, hát az valami hatalmas. ^^ Szeretem azokat a részeket, mikor Anglia sötét mágiájának mindig keresztbe tesz az akaratán kívül. És hogy mindenki fél tőle, pedig igazából nem is gonosz. Szegényt úgy sajnálom, mikor Fehéroroszország szadizza a szeretetével.XD
Poroszországot is nagyon szeretem, van egy stílusa. XD Haláli dumái vannak és ő TÉNYLEG gonosz. De az nagyon aranyos, ahogy felnevelte Németországot.
Németország is a kedvenceim közé tartozik. Ahogy Olaszország állandóan kifordítja őt önmagából, az haláli. A precíz, nyugodt, szabályokat betartó megrögzött katona. Imádom!
Mostanában pedig kezdem megkedvelni Franciaországot és Svédországot is. Mindkettőnek nagyon jó a karaktere.
Tulajdonképpen egyszerűbb lenne felsorolni, ki nem a kedvencem. Annyira szerethető, vicces, és aranyos karakterek vannak benne, az ember mindegyikben talál valamit, ami megfogja.
Igirisu !!! (Anglia)
Ô az anime világ legjobb tsundere fiúja :3333
Anglia, mert...hát csak bírom a kis egoistát. Meg röhögök szegénykén elég sokat. :D
A másik kettő Oroszország és Franciaország. Az első mosolygós szadista, a másik meg perverz. Mindkettőt bírom :D
Oroszorszag mert VODKAAAAAAAAAAA es mert olyen szadista ;)
Olaszorszag mert PASTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Japan mert o csak cuki es kesz.
Magyarországot naggyon szeretem! Egyrészt mert tényleg a legtöbb emberre akit ismerek illik a jelleme, másrészt mert csak. :D
Ausztriát is szeretem. Csak úgy, mert jó :D
Lengyelországot is nagyon bírom, és szerintem NEM meleg! *PolHun-ban gondolkozik* Én el tudom képzelni, hogy csak poénból hord női ruhákat :)
Meg a skandinávokat is imádom, külön meg kell említenem Norvégiát és Finnországot, mert őket kifejezetten szeretem.
Meg Oroszország... :D Cseppet skizofrén, de így szeretjük. :)
És... Á, hagyjuk... Inkább nem írok listát, a végén még mindenkit felsorolnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!