IDP 914 kérdése:
Ti szeretitek VV Attilát?
Figyelt kérdés
Én nagyon birom tök vicces,szerintem nagyon össze illenek a Kingával;)2011. nov. 18. 21:07
11/12 anonim válasza:
Igen. Sőt, az egyik kedvencem. Nagyon jól taktikázik ami azt illeti, és talán még a Kingával való kapcsolat is taktika, arra gondolok, hogy taktika szempontjából nem vallja be Kingának, hogy szereti! Mivel sok az ellenség számára a villába, így ha megtudnák a teljes igazságot biztos tennének róla, hogy megszabaduljanak Kingától, ezzel Attilát gyengítve!
De lehet, hogy tévedek!
By: Ismeretlen Ismerős
13/F
12/12 anonim válasza:
Próbálja az időt eltölteni valamivel az Attila. Nem szeret az senkit magán kívül. Többiek félnek tőle, mert szokatlanul pszichopata és azt gondolják, hogy a nézők szeretik. De pont ezért nyeri meg, mert unom, hogy őt soha nem viszik párbajra és ez mégnagyobb ellenszenvet szül a többiek irányába! Rtl is igyekszik kedvében járni, ezért nem a gergővel bunyózott, hanem a stöpszli péterrel. Csodálkoztam, hogy nem a Veronikát adják neki, micsoda igazságos végettség volt az övé, anyám! Szerintem több embert érdekelt volna ha félholtra veri Gergő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!