"Vissza a jövőbe" elmélkedés. (? )
Figyelt kérdés
Épp tegnap néztem meg a Vissza a jövőbe trilógiát és azon gondolkodtam hogy milyen furcsa ahogy 89-ben elképzelték: Milyen lesz 2015? 3-4 év és itt van viszont amiket ott lehetett látni szinte még semmi sem létezik. Nagyon hamar számítottak ekkora fejlődésre :D nincs igazam?2011. nov. 11. 18:25
1/4 anonim válasza:
jó hát ez csak egy film, nem biztos, hogy ekkora fejlődésre számítottak, csak gondolom látványosan akarták megcsinálni a jövőt, végül is senki sem tudhatta, hogy milyen tempóban halad a fejlődés... de amúgy ja, nem hiszem h 4 éven belül feltalálják a légdeszkát és repülőautókat:D
2/4 anonim válasza:
Ezen én is szoktam filózni (A kedvenc filmtrilógiám egyébként!). Pár év és még mindig sehol a repülő autók meg az instant Pepsi. XD
Mondjuk szerintem se egy 15 tagú futurológus professzor csapat találta ki a 2. rész 2015-jét, inkább valami látványos és a filmhez passzoló, olykor humoros jövőképet akartak megvalósítani úgy, hogy még a Doki spéci DeLorean-je is egy oldtimer-nek tűnjön. Vagyis azt hiszem 89-ben sem így képzelték a közeljövőt, legalábbis a tudósok biztosan nem.:)
3/4 anonim válasza:
1989 és 2015 között 26 év van, tehát ez olyan mintha te képzelnéd el most 2041-et. biztos mindenki ilyen nagyon fejlett elektronikus technológiát képzelne el, ott is így történt. amúgy így is gyors fejlődés, 4-5 évvel ezelőtt el sem tudtam képzelni milyen az az érintőképernyő, most meg szinte minden így működik.
4/4 anonim válasza:
Az ilyen jövőt csak a Japánok tudnák megvalósítani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!