Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Karib tenger kalózai 4,...

Karib tenger kalózai 4, elmélkedés a szirénen, és a megtért emberen. Vajon mi történt?

Figyelt kérdés

Nem találtam még ilyen témát, úgyhogy feltenném a kérdést, hátha nem csak engem frusztrál, hogy nem értem. :)

Megnéztem a legújabb Karib tenger kalózait. Tetszett, viszont egy dolgot nem teljesen értettem a végén. Mégpedig azt, hogy miért rántja le a fickót a vízbe? Igaz, hogy mondták, a szirének csókja életet biztosít a víz alatt, viszont ha jól értelmeztem, emberünknek sérülése volt, amivel viszont már sokat nem tudtam kezdeni ( igaz, hogy mondott olyat a szirén, hogy ő meg tudja gyógyítani, ha jól emlékszem... ).

Vajon lehúzta, és megette, vagy pedig valami mást szerettek volna érzékeltetni a film készítői?

2011. máj. 26. 21:50
 1/2 anonim válasza:
egymásba szerettek..mert mind2 különleges volt és lehuzta és meggyogyitotta de sztem ezt mindenkinek a fantáziájára bizták...
2011. máj. 27. 13:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a filmben több "fantáziára bízós"rész is volt.Ez is,meg az is,hogy Jack ott hagyta a lányt a szigeten.Nem ölte meg,elméletileg akár vissza is jöhet érte...
2011. jún. 26. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!