Mennyi az élettartalma egy eredeti dvd-nek?
Figyelt kérdés
Gyűjtöm a dvd-ket, és kíváncsi lennék, mennyi az élettartalma, ha rendes körülmények között van tárolva.2011. nov. 9. 21:20
1/2 anonim válasza:
10-15 évet írnak általában, szóval érdemes másolatot készíteni, ellenben én még nem hallottam olyanról, amióta DVD-zek, vagy általában a technika létezik a jelenlegi tömegfogyasztói formájában, hogy pl. egy film tönkrement volna. Nyilván van egy bizonyos élettartama a lemeznek, és a rajta lévő hordozóanyagnak, de eddig még nem írtak pl. újságok arról, hogy egy konkrét film tönkrement anyagkifáradás, vagy elöregedés következtében.
2/2 anonim válasza:
Nekem egy dvd-m ment tönkre, de igazából jó az élettartama, 10 év minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!