Az Ideglelés filmnek mi a vége?
najó,nem pontosan fogalmaztam.mi értelme a végének?nagyon felidegesített,hogy nem tudtam meg mi lett Joshal,meg a másik hapsival,szerintetek?vagy kérdezzük másképp:hogy fejeznéd be?
(és nem,nemigazi a film,mielőtt egy élénk fantáziájú elkezdené...)
Azt nem láttam.
Na a film vége:
Ugyebár már csak a csaj maradt, kiakad stb... és elgurul a kamera, sikoly, végefőcím. Ezek szerint a szellem/boszorkány elkapta őt is.
Ha realisták akarunk lenni, mondhatnánk, hogy a szereplők nem eltűntek közben, csak mondjuk eltévedtek az éjjeli pisilés során. Beparáztak és elszöktek.
Én nem fejezném be sehogy a filmet, hiszen pont az a célja, hogy bizonytalanságban tartson addig, amíg már el nem hiszed, hogy a boszi volt a ludas.
A történet igaz, de ezeken a felvételeken tényleg színészek vannak. (A létező felvételeket nem lehetett filmre vinni.)
Én kicsit filmszerűbben és horrorisztikusan csináltam volna. Vérfürdős véget készítettem volna. Viszont elvileg pont azért nem csinálták úgy, hogy ne ferdítsék el az igazságot, és a végletekig hasonlítson a megtörtént eseményhez.
Úgy hallottam, hogy az Ideglelés 3. olyan lesz, hogy vegyítik az első film hangulatát és valóságon alapuló történetét a második film vérengzésével. Többet nem tudok róla.
"A történet igaz, de ezeken a felvételeken tényleg színészek vannak. (A létező felvételeket nem lehetett filmre vinni.) "
ugyan már,ne akarj ilyen baromsággal etetni.Egyébként meg annyira unalmas volt a film,hogy a végén már muszáj lett volna valaminek történnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!