Nos igazából nem láthattuk,de emlékszel,hogy azt mondta vki,hogy dettó úgy néz ki mint az apja?Nos,a háromszáz egynéhányadik fejezetben(most nemtom pontosan melyikben),amikor Kakashi meghal és találkozik a túlvilágon az apjával,akkor az apja arca látszik és hát igencsak helyeske,szóval lényegében láthatjuk,de mégsem:D
2009. máj. 7. 18:47
3/14 A kérdező kommentje:
Meghal Kakashi??!!:'( De azért köszönöm:D
2009. máj. 7. 22:19
4/14 anonim válasza:
A Mangában elképzelhető hogy meghal, de az animeban még nemtudni... :S
2009. máj. 9. 01:17
5/14 anonim válasza:
Ami a mangában egyszer megtörténik az az animében is megfog...csak most teletömik az animet filler részekkel.
2009. máj. 9. 15:35
6/14 anonim válasza:
Uh,bocsi nem akartam spoilerezni,azthittem aki nézi az animét olvassa a mangát is:S,ezek szerint nem.De ha már itt tartunk,igen,meghal,vagyis lemerül és Tsuni sem érzi,Naruto is elég szomi képet vág,szóval valószínű,de lehet van még esély,mert nem sokat foglalkozott a mangaka a halálával,csak cupp és kész:S
2009. máj. 9. 17:11
7/14 anonim válasza:
De én azt hallottam hogy a mangát fanok csinálják! Remélem hogy nem fog meghalni Kakashi! Amúgy meg Mangában volt Kakashi Gaiden míg animéban nem... ez érdekes!:S
2009. máj. 9. 19:13
8/14 anonim válasza:
Ha a mangát a fanok csinálják,akkor Jiraiya sem halt volna meg,sem Asuma,legalábbis ha rajtam múlt volna.Jó,lehet Hinata a rajongók miatt tért vissza az élők soraiba,de nemhiszem ,hogy rajtunk múlna a dolog:D
Pl,akkor tuti lenne benne romantika is,de nincs,ráadásul mekkora csaták lennének már,csak vegyük pl Shika Ino Tema párostXD
2009. máj. 9. 19:43
9/14 anonim válasza:
1. am...Kakashi tényleg meghal de aztán...(olvassátok el)mégis visszatér az élők soraiba
2. ami van az animében az nem biztos, hogy van a mangában és ugyan ez fordítva...pl.:a mangában nem mennek Sasuke uán a rizsföldek vidékére, hanem egyből elmegy Jirayaval Naruto...
3. a Kakashi Gaiden animében is megvan...Shippuuden 119-120. rész
4. visszatérve az eredeti kérdésre....halvány lila gőzöm sincs róla, hogy látni fogjuk-e valaha :s
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!