Mik a legparáztatósabb horror filmek? Olyanok amin tél rohadtul meg tudsz ilyedni. :D
Figyelt kérdés
köszi2011. okt. 21. 20:30
11/20 anonim válasza:
Sztem a rec eléggé paráztatós :) Amúgy meg barlang, kísértetjárás connecticutban stb.
12/20 anonim válasza:
Én már kismillió horrorfilmet láttam és kajak nem féltem egyiken sem :D Ami esetleg megrázó volt, az a Hideg csontok.
13/20 anonim válasza:
Rec 1-2
Fehér zaj (csak az 1)
hellraiser: revelations
Grotesque (ez inkább darálós)
1408 (ajánlom, hogy angol-magyar felirattal nézd, mert szinkronizálva teljesen más a vége)
Pandorum
Paranormal activity (14 évesen végigröhögtem :D)
Az árva
Hideg csontok
14/20 anonim válasza:
Gonosz halott
Démonok 1-2
Másvilág
Átkozottak otthona
REC
16/20 anonim válasza:
Ördögűző
Nagyon,de nagyon para!!!
17/20 A kérdező kommentje:
köszi ;)
2011. okt. 26. 22:50
18/20 anonim válasza:
Paranormal activity-k, Grave encounters, A Mulholland drive tényleg klassz. The tunnel? Feliratosan. Meg a [REC]
És márciusban jön Az ördög benned lakozik, ami állat lesz:D
19/20 A kérdező kommentje:
aha oks nagyon köszönök mindent :D ha vlknek még van ötlete ak még irhat. de ha akartok irhattok ilyen top horror filmeket is :D
2011. okt. 27. 14:22
20/20 anonim válasza:
Ideglelés
szerintem marha unalmas,mások majd összecsinálták magukat rajt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!