Family Guy vs Simpson család?
Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 20:55
12/20 anonim válasza:
Mindkettő jó, de a Simpson család jobb. Family Guy nekem 3-4 rész után erőltetett, meg a mondok egy poént és illusztrálom bevágások is nagyon unalmasak pár rész után. Illetve tényleg sok olyan sztárról szól ami az amcsiknak vicces. Ettől függetlenül megnézem a FG-t is mikor megy.
13/20 anonim válasza:
Simpson 1. family guy 2. shout park 3.
14/20 Alinator válasza:
1. Family Guy
2. South Park
3. halál inkább mint a simpsonyék...
15/20 anonim válasza:
Nem mindenki szereti s Family Guy-os poénokat de aki szereti az szét fogja röhögni magát rajta. Aki látta már a targoncás részt XD a bálna jelenetét na azon én úgy szétnevettem magam. Rendesen röhögőgörcdöt kaptam. Na ezt a simpsonoknál nem tudom megtenni az nem olyan vicces.
De az Amerikan dad is jó sorozat azt nem tom hogy folytatni e fogják de jó lenne. :)
Aki szeretni a vicces mese sorozatokat azoknak az alábbiakat ajánlom.
Family Guy,American dad, Britleberry, South Park, Firka villa, Simpson család (Bár én az utolsón tudok a legkevésbé nevetni.)
16/20 anonim válasza:
Persze, hogy a Family guy! A simpson családot soha sem szerettem, ráadásul a FG viccesebb is
17/20 anonim válasza:
Gyerekkoromban mindkettőt szerettem, most már egyiket sem bírom elviselni.
18/20 anonim válasza:
Ja, és hogy válaszoljak is a kérdésre: Rick and Morty. ;)
19/20 anonim válasza:
Family Guy
Simpson nem vicces, inkabb szanalmas. FG nem csak vicces, de ravillagit a tarsadalom problemaira.
20/20 anonim válasza:
Én mindkettőt szeretem és nézem de a Family guy viccesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!