Szerintetek ciki, ha nem láttam a Keresztapa egy részét sem? Harminc már elmúltam. És érdemes megnézni?
Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 14:09
1/5 anonim válasza:
Miért lenne ciki?
Én 33 vagyok, és pl. nem láttam egyetlen Alkonyat-ot sem, de még A gyűrűk ura-it és a Harry Potter-eket sem, és ez így van jól :D
Szerintem érdemes megnézni a Keresztapa-trilógiát, mert etalonnak számítanak a gengszterfilmek körében, ill. általában a filmtörténet részei, meg persze filmként is jók, főleg az első és második rész. Nézzed meg, aztán eldöntöd, tetszettek-e. Ha igen, annál jobb, ha nem, akkor sincs semmi gond.
Aki szerint "ciki" nem látni egy filmet, az valami igen kistudású, szűklátókörű egyén lehet, akivel nem kell sokat törődni.
2/5 anonim válasza:
A kritikusok szerint nem nagy alkotás, Al Pacino jóval később kapott Oscart (Egy asszony illata) Véleményem szerint a legnagyobb film a világon. Egyszerűen óriásit alakít Al is, Brando is. Aki szerint ciki lenne, ha nem láttad, nézze csak tovább az ő értelmi szintjéhez kötött filmeket...
3/5 anonim válasza:
Nem ciki, senki sem kötheti meg mit nézzél meg
4/5 anonim válasza:
Ettől gázabb dolog nem is létezik. A keresztapa egy kötelező film!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!