Eszméletlenül ütős thrillert keresek. Nektek mi volt az a film, ami nagyot ütött?
Tudom, nem ebbe a témakörbe kellett volna kiírni, de a látogatottsága úgy vettem észre, ennek nagyobb, mint a szórakozás kategóriának.
Hagyományos, sok éven keresztül minden évben megrendezett halloweenünkre keresnék nagyon erős thrillereket (nem horrort, az a műfaj a véren és a gyilkoláson kívül semmit nem ad). Személyes kedvenceimet az elmúlt években már "ellőttem", idén gyakorlatilag nem tudom, mit vigyek a társaságnak. Egy ötletem van, egyelőre nem szeretném elmondani, mi az, nehogy csak ilyen stílusú filmeket írjatok.
Segítségeteket előre is köszönöm:)
Nem tudom milyen filmre gondolsz pontosan, de nekem a "Hetedeik" című film "nagyot ütött".
Bár Halloween-re nem tudnék ötletet adni a filmből.
Mártírok című francia pszicho-horror. Amikor ezt láttam, már túl voltam az összes Fűrészen, a Moteleken meg a Cannibal Holocauston, de ez után a darab után napokig csak ténferegtem. Csak akkor ajánlom, ha nem vagy nagyon labilis lelki alkat, a többi horror matiné ehhez a filmhez képest, pedig már milliót láttam.
25 N
A Mártírok nagyon felkeltette az érdeklődésem! Mindenképp meg fogom nézni halloweentól függetlenül is. Úgy látom, sok fórumon is vitáznak róla, nagyon köszönöm:)
A többieknek is köszönöm az ajánlókat. A Hetediket és az Azonosságot láttam, a Legbelső félelem az az ajánló alapján talán nem egészen az, amit keresek.
Várok még kommenteket:)Megy a zöld kéz!
Köd: Stephen Kinget sikerült volna jól filmre adaptálni? Mondjátok, hogy igen..:) Ezt anno azért nem néztem meg, mert eddig, amiket láttam és Stephen King műből készült film volt, sikerült valami C kategóriás popcorn mozivá lenyomni, pedig a regényei fantasztikusak. Csúnya előítélet..
De még mindig a Mártírok van a képzeletbeli lista élén. Nem is értem, miért nem hallottam még róla, mikor nagyjából hasonló filmeken edződtem, mint Te, kedves 82%-os:)
Azért nem hallottál a Mártírokról, mert nem rétegfilm. Miután láttam, azt hittem, csak a japók tudnak ilyen beteg filmeket csinálni, de ez a darab mindent vitt. Igazi beteg idegtépő horror, ugyanakkor mély emberi tartalommal és egyszerre elvont francia művészfilm, zseniális ötvözet!
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!