Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A kör nagyon brutális horror?

A kör nagyon brutális horror?

Figyelt kérdés
azért kérdezem, mert már több éve félek tőle, de most meg akarom nézni az árvát (orphan). ettől is fogok félni?
2011. okt. 9. 11:51
 1/7 anonim ***** válasza:

a kör az egy vicc...

nem ismerem a másikat, de ha ennyire félős vagy, inkább valami barátnőddel együtt nézd...

2011. okt. 9. 11:52
 2/7 anonim ***** válasza:

a kör az nem is horror inkább egy gyerekfilm

én csak nevetni tudok rajta

2011. okt. 9. 12:00
 3/7 A kérdező kommentje:
ez komoly? gyerekfilm? háát nekem nem volt az :) am ma estére tervezem a barátnőimmel a film megnézését.
2011. okt. 9. 12:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

nem kell attól a kislánytól félni neaggódj nem jön ki a képernyőböl de azért legyen nálad valami palacsintasütő ha kijönne akkor nyomd homlokon és visszamegy a tv-be

de csak elmondom a körnél van ezerszer brutálabb film is.

2011. okt. 9. 12:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Én ~12 évesen láttam a Kört, és elég rendesen hatott rám, rettegtem tőle még évekig :D Nemrég újranéztem, és már más szemszögből, érettebben (18) kevésbé durva, de továbbra is jó horrornak tartom, mert végig megvan a feszültség, és vannak emlékezetes részek.

Az Árva pedig inkább thriller-dráma, de tudom ajánlani, jó film. :)

2011. okt. 9. 13:42
 6/7 anonim válasza:
A kor cimu film egyaltalan nem horror. Amugy meg az arva az vegkepp nem egy horror film vagy jeszto en epp a minap neztem meg ujra legalabb is en nagyon oda vagyok a horror filmekert. Ha ennyire felsz akkor inkabb ne nezz ilyen tipusu filmeket vagy nezd meg egy baratnoddel.
2011. okt. 9. 14:43
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! ma megnézem a barátnőimmel. szurkoljatok h este ki merjek menni a mosdóba :)
2011. okt. 9. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!