Hol lehet kapni Ki vagy, Doki? termékeket?
Mivel ezen drága, ám ízléstelen ország olyannyira nem ismeri a Doctor Who-t, mint amerika a Knight Ridert, még a sci-fi, fantasy boltokban is csak ritkán fordulnak elő cuccok...
Legfeljebb Vaterán kereshetsz rá, ott vannak bögrék, csavarhúzók, kulcstartók, pólók, stb...
Nagyon köszönöm:)
amúgy igazad van amit írtál... szerintem pedig jó lenne ha elterjedtebb lenne a Doctor magyarországon...
Noja... Habár mindenki ellene van...
Anno a Cool öt óra tájékában adtam, mikor a kutya se nézte a tévét, utánna szintén begyömöszölték vasárnapra a retek klubbon... Még az AXN Sci fi-n is 11 órakor megy, ezek után még csodálkozunk, hogy az ország fele hülyén néz, mikor azt mondjuk, dalek?
Legalább decemberben majd több rajongó között leszek... ugyebár közeleg a 2. találkozó... ééés még minidg nem szereztem barna földig érő szövetkabátot...
Facebook? isten őrizz, dehogy... xD
a dw rajongó weboldalon még a fórumnál megerősítettem, hogy több, mint biztos, hogy megyek... egyben írtam nekik egy majd 2 oldalas regényt arról, hogy mennyire megvetem a facebookot xD
Előbb vetem magam a repedésbe, mint hogy fiókot csináljak... pfujj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!