Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hol lehet kapni Ki vagy,...

Hol lehet kapni Ki vagy, Doki? termékeket?

Figyelt kérdés
Bármilyen Doktoros cucc érdekel kívéve figurák... köszi
2011. okt. 9. 09:30
 1/7 Gőte ***** válasza:

Mivel ezen drága, ám ízléstelen ország olyannyira nem ismeri a Doctor Who-t, mint amerika a Knight Ridert, még a sci-fi, fantasy boltokban is csak ritkán fordulnak elő cuccok...

Legfeljebb Vaterán kereshetsz rá, ott vannak bögrék, csavarhúzók, kulcstartók, pólók, stb...

2011. okt. 23. 13:38
 2/7 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm:)

amúgy igazad van amit írtál... szerintem pedig jó lenne ha elterjedtebb lenne a Doctor magyarországon...

2011. okt. 23. 14:16
 3/7 Gőte ***** válasza:
100%

Noja... Habár mindenki ellene van...

Anno a Cool öt óra tájékában adtam, mikor a kutya se nézte a tévét, utánna szintén begyömöszölték vasárnapra a retek klubbon... Még az AXN Sci fi-n is 11 órakor megy, ezek után még csodálkozunk, hogy az ország fele hülyén néz, mikor azt mondjuk, dalek?

Legalább decemberben majd több rajongó között leszek... ugyebár közeleg a 2. találkozó... ééés még minidg nem szereztem barna földig érő szövetkabátot...

2011. okt. 24. 14:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Wááá akkor asszem mi egy klubban vagyunk fent facebookon:)))[ eseményen) én is szeretnék elmenni találkozóra de nem biztos hogy összejön... de reménykedem^^
2011. okt. 24. 14:18
 5/7 Gőte ***** válasza:

Facebook? isten őrizz, dehogy... xD

a dw rajongó weboldalon még a fórumnál megerősítettem, hogy több, mint biztos, hogy megyek... egyben írtam nekik egy majd 2 oldalas regényt arról, hogy mennyire megvetem a facebookot xD

Előbb vetem magam a repedésbe, mint hogy fiókot csináljak... pfujj...

2011. okt. 24. 16:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Ne vesd bele magad semmibe, mert nem akarunk elveszteni egy Doctor Who rajongót *.*
2011. okt. 24. 18:14
 7/7 Forgehunter válasza:
A fantasmania.hu-n lehet kapni ha még mindig érdekel a téma ( üllői út 66/c)
2016. márc. 13. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!