Ki a kedvenc Akatsukisod?
Figyelt kérdés
Akatsuki: Itachi, Kisame, Deidara, Sasori, Kakuzu, Hidan, Zetsu, Konan, Pain, Madara
Ki a kedvenc? Stílus, képesség, kinézet, tettek, bármi alapján.
2011. szept. 29. 09:11
11/19 anonim válasza:
Deidara <3
Nagyon tetszik a haja, én is kb annyira odavagyok a művészetért, mint ő és nagyon szeretem, amikor mérges (olyan aranyos)
12/19 anonim válasza:
Hidan a cuki hátranyalt hajával olyan, mint egy iskolás "jó"diák és eért olyan cuki!!!XD
14/19 anonim válasza:
nekem Madara a kedvencem :D
Látom eddig ezzel egyedül vagyok
15/19 A kérdező kommentje:
Nem, a párom szerint is nagyon kemény a Madara. :)
2012. márc. 11. 21:41
16/19 Pain14 válasza:
szegény Pain őt nemis írják :( nekem PAin *-* imádooom :D nagyon tetszik a pirszingjei miatt és a képességei *-* (én most a Yahiko Painről beszélek)mondjuk jobb lenne ha nem Nagato irányitanná hanem ő is élne :)
17/19 anonim válasza:
Nekem is Hidan favorit mert halhatatlan
18/19 anonim válasza:
Deidara mert vicces, a régi Tobi, mert tiszta hülye és Kisame, mert...mert kék xDDDDDD Jah meg cuki a szőrös "kardja"!
19/19 Schmidt Martin válasza:
Hidan :DDD mert halhatatlan...meg nagyon erős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!