Szerintetek is az Ezel a török Barátok közt?
Figyelt kérdés
Mert vannak benne BK-be illő jelenetek, csak azért. De amúgy az Ezel végtelenszer jobb, mint a BK.2011. szept. 24. 19:13
1/8 anonim válasza:
Ezelnek hány része is van? 80? a Barátok köztnek meg jóval több. A Barátok köztben ráadásul nem hullanak az emberek mint a legyek. És amúgy Ezel helyett írhattál volna bármilyen sorozatot hisz kb mindegyikben az van: szerelem, kis szex, barátság, botrány, harag. De legalább az Ezelben tehetséges színészek vannak...
2/8 A kérdező kommentje:
Hát...az biztos, hogy tehetségesebbek...a Cant alakító Utku Baris Serma végtelenszer tehetségesebb, mint a h*lye Timikét alakító Rada Klaudia.
2011. szept. 24. 19:27
3/8 anonim válasza:
sztem semmi köze a 2nek egymáshoz!!
se műfajilag, se színészileg, se tartalmilag
4/8 A kérdező kommentje:
szerintem meg igen
2011. szept. 25. 09:24
5/8 anonim válasza:
azon kívül h mind2 sorozat semmi hasonlóság nincs
6/8 A kérdező kommentje:
szerinted nem, de szerintem igen és nem az a célom, hogy vitatkozzak, mert nem fogok vitatkozni
de ha szerintetek semmiben sem hasonlítanak, akkor mi van a Való világ mottójával?
"Itt a lét a tét!" hát az biztos, hogy a lét a tét náluk
2011. szept. 25. 12:09
7/8 kriszti78dk válasza:
Az Ezelben valóban tehetséges színészek játszanak,nem úgy mint a BK-ben.És szívesebben nézegetem a sármos Ezelt, mint a lúzer Berényi Andrást.
8/8 anonim válasza:
Nem vagy normális. Azonkívül hogy mindkettő sorozat semmi hasonlóság nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!