Mi a paradise kiss vége?
Yukari elment modellnek, Joji pedig külföldre... vagy valami ilyesmi. Tehát szakítottak...
De egyébként szerintem rohadt nagy függővég. :)
Tehát férjhez ment, de elmennek a... valami musical előadásra, ahol Joji tervezte a ruhákat és bármi megtörténhetettt... ;) Egyébként tényleg zavaros...
Az én elképzelésemben Yukari megcsalta a férjét, ás boldogan él Jojival.
Ja és, ha ez tetszett, és nem ismernéd, ajánlom a Nanát. ;)
Georgie és Caroline valóban szakítottak és a vége is egyértelmű kellene, hogy legyen, de azért csak ott az az utolsó mondat, amely fejtörésre ad okot: " Habár a musical egy vígjáték lesz, én egész biztosan sírni fogok".
Valószínű, hogy több minden összejátszik itt..persze gondolhatnánk arra, hogy G+C újra együtt lesznek majd a távoli jövőben, de mégsem, hiszen többször is lett hangoztatva a manga során, hogy Georgie nem tud boldoggá tenni egy nőt sem...így tehát G megmarad Caroline számára az első igazi szerelemnek, de a valódi biztonságosat mégis a másik fiú oldalán találja meg, akárcsak Miwako és Arashi.
Ezt szerintem mivel főként nagyon fiatal lányok olvassák, nehezen értik meg ezért is azért jó tudni, hogy bizony van a mindent elsöprő nagy szenvedélyes és még kitudja milyen szerelem, akiért bármit feláldoznál, de ha jön a biztonságot nyújtó, aki talán unalmasabb, csúnyább, stb a másik megy a kukába, még akkor is, ha aztán talán visszakalandozol az előzőhöz.
Egyébként Yazawaban az a jó, hogy több típust dolgoz fel, mégha fiataloknak ír és rajzol is. A Nana a leglenyűgözőbb műve, de csak a manga...az anime-vel a zenén kívül nem érdemes foglalkozni sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!