Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Számotokra ki a legjobb férfi...

Számotokra ki a legjobb férfi színész és miért?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 10:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Három abszolút kedvencem van: Jean Reno, szerintem kiváló, hiteles színész; Nicholas Cage - az előbbi okok miatt; na meg Schwarzenegger, mert mindenféle szerepet el tud játszani, legyen az bumm-bumm, vagy vicces (pl. Stallonéval ellentétben...).
2009. ápr. 30. 11:18
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Jhonny Depp. Az az előadásmód, az a kisugárzás, az a személyiség egyszerűen hihetetlen, mellesleg iszonyat jól néz ki. Meghát Tim Burton rajongó vagyok, és nagyszerűen meg tudja jeleníteni azokat a szereplőket amiket a rendező elképzelt. Nálam ő a legjobb:P
2009. máj. 1. 16:37
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Johhny Depp. Ahány film, annyi különböző karakter és mindben abszolút hiteles és tökéletes.

Az elvont karakterekről nem is beszélve. És mindemellett még jól is néz ki nagyon, egyedi stílussal.

2009. máj. 2. 16:05
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Al Pacino,Robert De Niro.Valami elképesztő,ahogy megformálják a szerepeiket!
2009. máj. 2. 17:19
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Colin Firth
2009. máj. 6. 11:14
 16/21 anonim ***** válasza:

- Johnny Depp: Egyszerűen tehetséges. Bármit képes eljátszani, legyen az őrült kalóz, skizofrén író, vagy éppen egy drámai, ollókezű karakter. ^^"

- Jamie Campbell Bower: Bár csak 22 éves lesz, de annyira... hitelesek a szerepei. És a külseje sem utolsó...

- Kristen Stewart: Ugyanaz mondható el róla, ami Jamieről. Fiatal, mégis sok jó filmben játszott már! :)

2010. márc. 1. 19:44
 17/21 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Kristen nélkül.

Elnéztem a kérdést.

2010. márc. 1. 19:45
 18/21 Tyler913 ***** válasza:
100%

Bar mar regi a kerdes,de azert meg valaszolok.

En is kedvelem Johnny Deppet es Brad Pittet,a legujabb kedvencem pedig Robert Downey Jr.De szerintem meltanytalanul keves figyelmet kapnak olyan zsenialis szineszek,akik nem szerepelnek a bulvarmediaban,es ezert talan sokan nem is ismerik oket.

Ilyen pl. Philip Seymour Hoffman,Daniel Day-Lewis vagy Edward Norton.

Az idosebbek kozul Tom Hanks,Dustin Hoffman,de Niro,Pacino,Brando a legnagyobbak.Utobbi haromrol sokat elmond,hogy eleg volt pusztan a vezeteknevuket leirnom:)

2011. márc. 4. 06:32
 19/21 Tyler913 ***** válasza:

Utolso vagyok:

Hoppa,az indoklast elfelejtettem...Szamomra az a jo szinesz,aki abszolut hiteles tobbfele,egymastol tavol allo szerepekben is.Es az a zsenialis szinesz,aki nemcsak eljatssza a figurat,hanem ki is "egesziti",megtoldja.

Hogy ertsetek: a mindenki altal ismert keresztapa-figura es jellegzetes gesztusok Brando improvizacioin alapulnak,neki nem mondta senki,hogy igy jatssza el.

Johnny Depp is hasonloan alakitotta ki Jack Sparrow figurajat.Na ez a zsenialitas.

2011. márc. 4. 06:35
 20/21 D.. válasza:
Jhonny Depp..egyértelműű! Ő a legjobb, imádom a filmjeit és ahogy kinéz..Áhh(L) Nagyon jól tud játszani, ha nézem mindig beleképzelem magam a filbe..és pasinak se utolsó(L)
2011. márc. 27. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!