Számotokra ki a legjobb férfi színész és miért?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 10:49
1/21 anonim válasza:
Szerintem Johnny Depp. Nem azért, ahogy kinéz, bár nagyon tetszik (és még pár más is..). Ahogy a filmjeiben a karaktereket magáévá teszi, és néha úgy tűnik, nem a rendező, hanem az ő alakítása irányítja a filmet. nekem minden filmjében hiteles. Persze sok kedvenc színészem van még rajta kívül. Pl. Sean Pennt is nagyon kedvelem, meg Bill Murrayt is.
2/21 anonim válasza:
Nekem Robin Williams a kedvencem. mert sokoldalú, és zseniális bármilyen szerepben. ugyanezt tudom még mondani Robert de Niro-ról is. Sean Pennt is kedvelem még.
3/21 anonim válasza:
Daniel Radcliffe,mert a Harry Potter című filmekben nyújtott alakítása remek volt.
4/21 anonim válasza:
Csányi Sándor! Elképesztő sármjával mindig levesz a lábamrol:)
5/21 A kérdező kommentje:
és Leonardo dicaprió?Mi a véleményetek róla?Szerintem ő a legjobb és leghitelesebb.
2009. ápr. 25. 22:31
6/21 anonim válasza:
Robert De Niro a kedvencem,Di Caprio kinőtte magát és egyre jobb.
7/21 anonim válasza:
Szabó Győző, és mert nem fél a metrótól!
8/21 anonim válasza:
Nekem Tom Hanks az örök legjobb. Kivétel nélkül minden filmjét szeretem és mindegyikben fantasztikus. És az sem mellékes, hogy nem egy médiabohóc. Szereti a családját és nem a hírnév a legfontosabb neki.
Leonardo DiCapriót én is nagyon bírom, szerintem jól áll neki hogy öregszik :) Mindigis jó színésznek tartottam, csak sokan megbélyegezték hogy "nyálgép".Ez mondjuk baromság. (Ja és csatlakozom a Sean Penn szimpatizánsokhoz is :))
9/21 anonim válasza:
Szerintem Robert Pattinson a leghelyesebb pasi a világon.A kócos rosszfiús haja, és a mosolya.....
10/21 anonim válasza:
Harrison Ford, mert irtó jó színész, jó szerepei vannak, és mindamellett irtó helyes. - Most már idős, de nekem akkor is ő marad az örök kedvenc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!