Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek melyik a jobb...

Szerintetek melyik a jobb Alien vagy Predator?

Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 13:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Predator. Az Alien csapatban jó csak, egyedül (mint ahogy azt a 8. utasban is láthattuk, még egy ember is elbánik vele), a Predator viszont valódi vadász, aki ugyanakkor tiszteli az ellenfelét (Y)
2011. szept. 23. 22:20
 12/21 anonim ***** válasza:
80%

Nincs nagy gond a Predatorral sem, mert jó figura, de mint földönkívüli, nem kéne egyáltalán emberi tulajdonságokkal rendelkeznie, pl. becsületkódexszel, együttérzéssel, stb. Hiszen nem ember, akkor miért kéne emberi tulajdonságokkal rendelkeznie?

Ebből a szempontból az alien xenomorfjai sokkal logikusabb figurák. Nincs erkölcsi érzékük, csakis ösztöneik, nem mérlegelnek, nem gondolkodnak, csak reagálnak és cselekednek. Nem rendelkeznek semmilyen emberi tulajdonsággal, épp ezért sokkal hitelesebb és félelmetesebb figurák, éppen a kapaszkodók hiányában, amik nélkül nem lehet azonosulni velük, így megmaradhatnak vad ösztönlényeknek.

2011. szept. 23. 22:22
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Alien *.* annyira cukiiiii és olyan szép*.*
2011. szept. 25. 21:46
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

gondoljatok bele jó az élien tényleg ijesztőbb meg minden de ha választanod kéne egy agyatlan gyilkoló lény lenél vagy egy olyan lény aki tiszteli az ellenfelét és nem agyatlanul öl. ja és a Predator jobb

amúgy láttátok az új predators filmet a film maga jó de a predatort jól elrontották minek az a bazi nagy agyar én a régit jobban szerettem.

2011. okt. 1. 14:17
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért ne lehetne egy predator -nak emberi tulajdonsága. Ezeket a vonásokat az ember nem sajátíthatja ki magának, ez egyszerűen az értelem függvénye. Ha az űrben vannak értelmes szénalapú élőlények, akkor néhány ismérvük hajazhat a mieinkre. Ilyen lehet például a tisztelet, az elismerés, a kódex szerint harcolás.

Egyébként mennyi esélye lehet az alienek -nek ezek ellen a nyamvadék predatorok ellen? Könyörgöm, ők az űrt járják széltében hosszában. Ha akarják lebombázzák az egész istenverte bolygót, amin éppen savat köpködnek, és nagyon lazának érzik magukat. Még az ember ellen sem jönnének ki jól a buliból...

2011. okt. 8. 03:20
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Alien, egyszerűen mert jobban tetszik, és azt szerettem meg először.
2011. okt. 8. 09:45
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Predator,mert nagyon okos,és mert tök jó cuccai vannak:d
2011. nov. 12. 14:06
 18/21 halloween kópé válasza:
56%
Szerintem a predator jobb,mert az alien mindig csak a társaival támad kis férgek és a predator meg civilizált fejlett humanoid szerű lény okosabb ki játssza prédáját.
2013. márc. 15. 12:21
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a Predator a jobb. Sokkal menőb, mint az Alien
2013. márc. 31. 20:43
 20/21 anonim válasza:
100%

Predator mert képes akár távolról több Alient kilőni a fegyvereivel. Több olyan Predatorról tudok akik egyedül vagy 1-2 társsal egy egész fészket (300 Alien + királynő) irtottak ki hogy jobb rangot kapjanak (Elite) vannak még olyan rangjaik ahol sztem 10 fészket kell egyedül elpusztítani. Egy Alien képtelen lenne max 10 Prednél többet ölni mert nem taktikázik hanem egyszerűen lerohanja nem törődve hogy meghal-e (Királynőt is könnyen megtudnák ölni de amikor befogják akkor azt élve kell a hajóra vinni). A predator álcázó berendezése nem számít mert az Alienek nem úgy látnak mint mi. Szerintem mindenki képes lenne minimum 1 Aliet megölni lőfegyverekkel de egy Predatort sokkal nehezebb. Vessük össze az Alien filmeket a Predator filmekkel.

Alien: 1 Alien megölt 5 embert (egyik sem tudott rálőni)

Aliens: A kolónia összes embere meghalt (fegyvertelenek vagy legalábbis minimális fegyveres)+12 Tengerészgyalogos viszont kb 180 Alien pusztult el (amikor a kolónia felrobban ami később 4 játékban szerepelahol épségben van és ezrével rohangálnak az Alienek)

Alien 3: 20-30 fegyvertelen ember hal meg de megölik a Runnert

Alien 4: Kb 40 fegyveres katona pusztul el de meghal kb 10 Alien+királynő.

Predator: Kb 6-7 kommandós meghal mire megölik a Predatort.

Predator 2: kb 40-50 fegyvers bűnöző, rendőr, stb hal meg mire 1 predator megölnek

Predators: Kb 10 fegyveres hal meg de 3 predatort megölnek.

2013. aug. 19. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!