Valaki megtudná mondani mi ennek a filmnek a címe?
Egyszer már kiírtam a kérdést, akkor nem kaptam jó megoldást, talán most erre téved vki, aki tudja miről beszélek :P.
Szóval, egy régi filmet keresek, kb a '70-es években készülhetett, esetleg a '80-as években. Arról szól a film, h van egy Jane nevű copfos kislány, aki pont abban a korban van, hogy mindent utál magán. Vörös hajat szeretne, kék szemet meg egy fekete macskát. Egyszer elalszik a padláson és a nagyapjáról álmodik, arról, hogy találkoznak az udvaron. Itt még a nagypapa fiatal. Leülnek egy fa tövébe és a férfi elkezd meséket mesélni a kislánynak. Az egyik Elliotról szól a sündisznóról, akit senki nem akart megölelni mert szúrt, a másik egy polgármesterről, aki nem tudott aludni egészen addig amíg nem segített egy törött szárnyú kismadáron, a harmadik mese pedig Jane kívánságát valósította meg, tehát vörös haja volt zöld szeme és volt egy fekete éjjel nevű cicája. Amire még emlékszem, h a nagypapa egy macskát faragott fából, amit végül Janenek adott.
Rengeteg mindenre emlékszem a filmből, beírtam googlera minden létező kulcsszót magyarul és angolul is de semmit nem találtam.
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy a mesék, amiket a nagypapa mesél ténylegesen megvannak rajzolva és mint 3 kis rajzfilm jelenik meg a filmben.
Remélem tud vki segíteni!
Köszönöm!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!