Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Naruto, Bleach, Dragon ball,...

Naruto, Bleach, Dragon ball, One piece szerinted melyik a legjobb?

Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 23:31
1 2 3 4 5
 31/41 tekatoki13 válasza:
87%

8 te olyan hülye vagy mint a seggem goku e gy fika darabbal kinyirna a bleach-böl mindenkit!!

Miböl gondoltad hogy a bleach nyerne??

2015. ápr. 5. 01:22
 32/41 anonim ***** válasza:
naruto
2016. jún. 21. 00:00
 33/41 anonim ***** válasza:

Dragon ball

messte epicusabb, nagyobb tétekkel történő harcok vannak benne, bolygókat simán szétrombolják az erősebb karakterek, teljesen más szinten állnak

2018. febr. 9. 10:27
 34/41 anonim ***** válasza:
*messze
2018. febr. 9. 10:27
 35/41 anonim ***** válasza:
Bleach, DB, One piece. ezek közül nehéz dönteni
2018. márc. 5. 18:02
 36/41 gokuimre ***** válasza:
one piece mert egy összetett anime sok kaland érzelmek harcok vannak benne. nem azért mert narutoban nem lenne nekem legjobb anime amit régebben láttam az a naruto volt de sajnos mint sokan irták a shippuden több mint a fele résszének nincsen értelme hogy megcsinálták , ez a háboru nagyon szörnyü volt, mivel kedvencem volt megprobáltam hátha egyszerre nézem meg a részeket megfog majd , de nagyon tévedtem akárhányszor is néztem volna meg egyre csak rosszabb lett volna.. one pieceben nekem mondjunk mindegyik rész tettszett de ahogy beértem az animét ujra elkeztem nézni és mégjobban megtetszett még azok a részek ami nem volt ojan jo de másodjára jobb lett mert több mindenre tudtam oda figyelni.. szoval a one piece nekem ezért lett az elsö helyen. bleach hát nem rosz viszont hiába vége a mangának mikor nem adják ki a részeket igy elég rossz :D de one piece akkor is jobban tetszik a története :) a dragon ball volt szerintem a legjobb vagyis volt mert gt super egy kalap sz@r szerintem nem adják át azt amit régen volt a dragon ball ez miatt nem tetszik már a dragon ball meg kevés a jo rész :D enyi igazábol one piece nekem a jobb :D
2019. márc. 19. 22:35
 37/41 anonim ***** válasza:
Narutot szörnyen utálom, ugyan is tökre bemocskolja az eredeti Ninja hagyományokat. Sok rajongó meg megy a feje után azt azt hiszi, hogy amit abban a mesének mondható fosban lát, az a valóságban is úgy volt... Bleach viszont megtetszett, mert érdekes kis története van, viszont kár, hogy vége van. One piece szintén narutos téma, de legalább ott nem hamisítanak meg benne mindent. Gyümölcsök meg haki meg az ilyenek mellett többre nincs panasz.
2019. ápr. 23. 23:37
 38/41 anonim ***** válasza:
Kakarot mindenkit legyőzne!!! :)
2020. jan. 8. 14:27
 39/41 anonim ***** válasza:

A 12 évesek Narutot fognak írni.

Akik függők azok a végtelen OP-t.

Akik normálisak, érettek azok DB-t.

Akik nem láttak a másik 3-ból egy részt sem azok a Bleach-t.

2022. jún. 13. 22:40
 40/41 anonim ***** válasza:
#7 mi a f@sz a dragon ball a legismertebb anime
2023. jan. 26. 22:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!