Naruto, Bleach, Dragon ball, One piece szerinted melyik a legjobb?
Szerintem egyértelmű hogy a One Piece.
A Dragon ball nálam a második: jó a sztori, igazi verekedős anime, csak néha túl sok a harc, a One Piece ennél kicsit lightosabb :D
Naruto: a manga az nagyon jó! (One Piece manga nem a legjobb, Eiichiro Oda nagyon kihasználja a helyet) az anime viszont borzasztó, főleg a sok filler miatt.
Bleach: már nem azért de a fehérítő egy borzalom, semmi logika nincs benne. szerintem hülyeség.
A Bleach és a one piece a kedvencem:D
A naruto shippuuden egy nagy rakás szar, már bocs. A sima naruto még jó volt, nem tudom miért kellett elcseszni.
Bleach abban jó hogy logikus és mindig várod a következő lépést, és a karcok is nagyon jók:) Bár a narutonál és one piece-nél szerint komolyabb is kevesebb viccel. Bár elismerem van benne egy-két rossz filler is.:(
Egyértelmüen a Dragon Ball.
A Sima Naruto egy közepesen élvezhető átlagos shounen amit sikerült rendesen elcseszniük azzal hogy a végéig csak fillerek vannak benne. Ráadásul rohadt rosszak. A Trollpudden-re meg már az is kis szó hogy FOS. Több benne a filler mint a rendes manga szerinti cselekményszál amik szintén nem valami nagy agymunka eredményei. A Fillerek meg borzalmasan röhejesek,elcsépeltek és széttrollkodják az egészet. De mit várhatunk egy olyan mangakától aki nagy ívben tesz a saját mangájára és csak a pénz érdekli.
Bleach: Ez se több egy átlagos shounen-nél de legalább nincs széttrollkodva és a fillerek se annyira rosszak.
One Piece: Talán a Dragon Ball után a 2.legigényesebb darab. Már több mint 600 részes és ebből csupán 93 résznyi a filler és ezek közül is csak 10 rész van ami nagyon gyenge lett.
De egyértelműen a Dragon Ball marad a legjobb,és Goku az istencsászár!
egyertelmuen nezz meg mindegyikbol egy reszt es dontsd el melyik tetszik jobban
nekem Naruto
1.Dragon Ball
2.Naruto
3.Inuyasha
4.Death Note
5.Digimon
6.Pokemon
7.One Piece
8.Yugioh
4200.Bleach
a DB sorozatot imádom az a kedvencem
a Naruto se rossz az is jó azt is szerettem
One piece sorozatot nem nagyon ismerem de biztos jó
Inuyasha elmegy kicsit már lejárt lemez szét van vagdosva
Bleach undorító egy Dragon Ball Replika gagyi a szemétbe való a Bleach nálam a 4200. Helyen áll egy olcsó DB kopintás
Digimon nem rossz kifejezet klasszikus anime
Pokemon átlag aluli mert már kicsit béna le van csúszva
Yu-gi-oh X hát régen szerettem de most csak ritkán nézzem már le is került a képernyőről
A death note hát az egy nagyon jó anime klasszikus anime jó lehet kicsit Horrorisztikus de jó
1. One piece :$ <3
~
20. Bleach
~~
125. Naruto
~~~~~~~
3646636252424636. Dragon ball
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!