Milyen jó horror filmeket tudtok?
Figyelt kérdés
Szeretnék olyan horror filmet nézni,amiben kutya is van,és félelmetes legyen,mint pl ördögűző.
Nem fontos,hogy legyen benne kutya is,de jó lenne,de az a lényeg,hogy félelmetes legyen.
Na mindenki mondjon 1 filmet és hogy jó horror e vagy sem?
2011. szept. 17. 10:13
1/5 anonim válasza:
Én is szeretnék valami jó horrort nézni ://
Kutyásat nem tudok de szerintem a Hívatlanok elég félelmetes vagy a Halálos kitérő...
2/5 anonim válasza:
Cujo? Bár könyvben mérföldekkel jobb.
3/5 A kérdező kommentje:
cujot láttam,hát én nem mondanám horrornak :)
de azért köszi.
2011. szept. 17. 12:51
4/5 anonim válasza:
Hát kutyásat a Cujo-n kívül én sem tudok :S Viszont ha elég hogy félelmetes legyen akkor rec. Váratlan és félelmetes ;)
5/5 m3tal.m4ci válasza:
Kedvencek temetője, temető kapu bár a temető kapuban igazából nem is tudom milyen szörnyszülött az... valami kutyámmajom xDDD de nem egy nagy durranás... amit én személy szerint jó filmnek tartok az a Barlang,Átok,Kör,Silent hill,Köpök a sírodra :) és még sok sok van :)) bár véleményem szerint minden horror filmet úgy jó nézni ha: 1.sötétbe nézed 2. ha parázni akarsz egyedül és ha gépen nézed akkor fülhallgatóval max hangerőn, és ezt mind lehetőleg közelről tedd meg.. általában az emberre nem a kép hozza rá a frászt hanem a hangeffektek :)) általában de ezt olykor meglehet cáfolni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!