Azt hogyan kell értelmezni amikor Luke Skywalker levágja a barlangban Darth Vader fejét, majd az felrobban. és a saját fejét látja?
Figyelt kérdés
Kicsit később, Yoda felemlegette ezt a szitut2011. szept. 14. 23:08
1/18 anonim válasza:
Úgy, hogy óvakodjon mindig a sötét oldaltól, mert ha átáll, akkor ő lehet a következő vader.
2/18 A kérdező kommentje:
azt vágom, hogy saját magával vívott harcot, de aszittem, hogy éppen akkor nyírta ki a rosszat magából amikor a feketeruhást lefejezte és felrobbant. Ám joda mást hablatyol később. olyan komplikált...
2011. szept. 14. 23:49
3/18 x) válasza:
Pont azért szép mert komplikált :)
4/18 anonim válasza:
bár én nem emlékszem erre a részre, jó rég láttam a régi starwarsokat, de nem hiszem, hogy a saját maga elleni harcot szimbolizálta volna az a rész. egyszerűen attól még hogy legyőzöd a gonoszt, nem jelenti azt, hogy akkor te vagy a jófiú. a történelemben sok példa volt rá (maga darth vader is), hogy a pozitív hősökből lesznek a főgonoszok.
5/18 A kérdező kommentje:
jaja, nem is kell olyan messzire mennünk kis hazánkban is a sötét erő uralja a hatalmat
2011. szept. 15. 00:41
6/18 A kérdező kommentje:
pedig egykoron mekkora nagy hős vót az ifijú dzsidáj a régi jedi újratemetésén
2011. szept. 15. 00:41
7/18 anonim válasza:
hát egyrészt jelenthette azt hogy véder az apja, és hozzá tartozik luke-hoz...másrészt azt hogy a jó nem fegyverrel győz...meg még sok mást is, ebben az a szép, hogy mindenki maga találja meg benne a tanulságot, ifjú padavanom :D
8/18 A kérdező kommentje:
hát én aszittem ott ölte ki magábó a feketeséget ippen apja képiben, és ezé nem tuggya átájjjítani Stimmene is, de a jóda köbekotyogohott
2011. szept. 15. 01:45
9/18 anonim válasza:
Nem tudja kiirtani magából a rosszat, értsd meg, folyamatosan kell harcolni ellene.
Mint ahogy mindenkinek folyamatosan kell küzdenie a kisértések ellen, ez nem olyan, hogy egyszer legyőzöd és akkor örökre megszűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!