Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A "Trónok harcá"-ban honnan...

A "Trónok harcá"-ban honnan tudják a hollók, hogy éppen melyik várba kell repülniük?

Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezen én is gondolkoztam. :)

Úgy hiszem ugyanazzal a módszerrel, mint régebben a postagalambok. (Ma már csak hobbiként űzik.)

Ennek az a lényege, hogy a galambok visszatalálnak a dúcukba/szülőhelyükre.

Tehát laikus szemmel, úgy hiszem a várakban lehet egy-egy hollóház, amelyben egy a másik várból származó hollók tanyáznak, várva az adott levél kézbesítésére.

Engem egyébként az érdekelne, hogy a farkasok hogyan érthetik így az emberi szót. Fantasztikus lények. Főleg amikor saját gazdáikat védik.

2011. szept. 10. 22:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló vagyok.

Lehet, hogy erre a kérdésedre a könyvekben találsz választ. Négy részből álló könyvsorozat. Én is nekiállok majd. :)

2011. szept. 10. 22:19
 3/5 tyrion97 válasza:
a könyvben nincs benne
2011. dec. 23. 22:00
 4/5 anonim válasza:

Szerintem is a postagalambos elmélet tűnik a legvalószínűbbnek, volt is egy mondat valahol, hogy a Falra cipeltek egy kalitkányi hollót Deresből, gondolom, hogy aztán tudjanak levelet küldeni Deresbe. És a 3. kötetben is van valami ilyesmi.

De a Fellegvári fehér hollók konkrétan sztem egyszerűen okosak, és ha bemondják nekik a címet, odarepülnek.

2012. jan. 7. 19:38
 5/5 anonim válasza:
A hatodik könyv megjelent fejezetében van szó a dologról. Valóban úgy van, ahogy fentebb leírták már, annyi kiegészítéssel, hogy van néhány okosabb holló, amelyiknek 2-3-4 helyet is meg lehet tanítani.
2012. máj. 24. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!