Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lenne valakinek kedve egy...

Lenne valakinek kedve egy filmezős csapatot összehozni? =)

Figyelt kérdés

Már évek óta szeretnék végre összehozni egy pár fiatalból álló csapatot, akik tényleg elkötelezettek a dolog irányában. Nem kell, hogy tapasztalt legyél, én is amatőr vagyok. Engem elsősorban a rendezői munka és a színészet érdekel, szóval bárkit szívesen látok. =)

Az egyetlen kívánságom, hogy olyanok írjanak csak, akiket valóban érdekel és szívvel-lélekkel benne lennének a filmiparban.

19L Budapest

2011. szept. 9. 20:28
1 2
 11/13 anonim válasza:
Amúgy nemrég regisztráltam ide, és tök gyökér vagyok ehhez. Azt hiszem küldtem privátot, most vagy béna voltam, vagy csak még nem nézted azóta. Csak gondoltam ide is írok.
2011. szept. 15. 18:22
 12/13 anonim ***** válasza:

09-12 21:07-es vagyok :D

hát az a helyzet, h Szlovákiában lakom, de nem messze a határtól :) Bp olyan 120 kmre van tőlem :))

19/L

2011. szept. 16. 19:26
 13/13 anonim válasza:

Hova tűntél kérdező?

Ha itt vagy még, vagy előkerülsz írj mailt. [cooper.torchwood(kukac)dr.com]

Azt hiszem írtam neked privátot de lehet, hogy nem küldte el. :D

18/L Budapest

2011. szept. 22. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!