Lenne valakinek kedve egy filmezős csapatot összehozni? =)
Már évek óta szeretnék végre összehozni egy pár fiatalból álló csapatot, akik tényleg elkötelezettek a dolog irányában. Nem kell, hogy tapasztalt legyél, én is amatőr vagyok. Engem elsősorban a rendezői munka és a színészet érdekel, szóval bárkit szívesen látok. =)
Az egyetlen kívánságom, hogy olyanok írjanak csak, akiket valóban érdekel és szívvel-lélekkel benne lennének a filmiparban.
19L Budapest
De örülök, hogy írtál! =)
Egy, konkrét filmötletem nincsen, mert úgy gondoltam, hogy ha sikerül felállítani egy csapatot, akik jól összerázódnának, csinálhatnánk hosszú távon is. =)
Te hová valósi vagy? Csináltál már ilyet korábban? Milyen stílusok érdekelnek? Elsősorban a munka melyik része érdekel? Ha gondolod, válaszolhatsz üzenetben is. =)
Tényleg egy jó ötlet. Már én is akartam csinálni, csak nem találtam embereket.
Ha még aktuális, mehetne egy msn csere vagy valami. :D
18/L
21:07-es válaszoló: Ha tényleg érdekel a dolog, nem baj, hogy messze laksz. Legfeljebb nem tudsz minden munkában részt venni, de ha kicsit jobban összeverődne a csapat, akkor az is lehet, hogy ha benne vagy, mondjuk egy hétvégét valamelyik tagnál alszol, és akkor forgatunk. Semmi sem megoldhatatlan, ha szeretnéd. =)
21:38-as válaszoló: Persze, hogy aktuális! =) Nem tudok neked üzenetet írni, mert szerintem nincs engedélyezve nálad, de te tudsz írni nekem. Nagyon örülünk minden tagnak, bármilyen segítségnek, szóval ha tényleg van hozzá kedved, gyere! =) Annyit szeretnék még tőled kérni, hogy ha írsz, kérlek írd le, hogy a munka melyik része érdekel. Ki a kedvenc rendeződ/színészed/színésznőd. =) (Nyugi, csak azért kérdezem, mert szeretném látni, hogy mennyire egységes-e az ízlésünk, illetve, hogy mennyire ismered a témát. =) )
Köszi a válaszokat mindkettőtöknek és mindenkinek további szép napot kívánok! =)
Háááát én 14 vagyok és elég messze tőled de am nem hangzana rosszul....
ha kell filmötlet meg szereplők szólj mer tele van velük a fejem:)
legfeljebb ímélen keresztül:D
Tetszik az ötlet !!
Csak annyi a bajom h 11 éves vagyok, de értek az ilyenhez és szöveget is (ha arról van szó) megtudok tanulni percek alatt.
És persze tartok attól h pedofil vagy :D már bocsi.
De mivel 11 éves koromhoz képest nagy a szókincsem és kreatív vagyok (mert az vagyok :"D) Tőlem is kérhetsz filmes ötleteket :)
És tulajdon képen van hozzá olyan géped? Kamerád? meg hol lenne ez ?
Szívesen mennék csak az anyukám szorosan fog :/ eléggé komolyan vagyok nevelve és tartok attól h féltene :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!