Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Sírtatok a Titanic végén?

Sírtatok a Titanic végén?

Figyelt kérdés
Én igen:D De csak most, másodszorra... 12 évesen (először) még csak egy rakás pánikoló embert láttam:D Mostmeg letöröltem 1-2 könnyet:D 17f
2011. aug. 28. 23:42
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Ebből max a Forest Gumpot értem:D De az se egy sírós film:D
2011. aug. 29. 02:36
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

9.szerre láttam és még mindig reméltem h megmenekülnek:D

jah sírtam:D

2011. aug. 29. 10:04
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: ma 01:48

Te azon hogy tudsz nevetni?XDAz egész filmben végig kínzás megy mesterfokonxD

2011. aug. 29. 10:56
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

én is sírtam :( agyon jó a film egyébként iszonyat hiteles :) egyébként 2szer láttam és most sírtam először

12/L

2011. aug. 29. 22:10
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

én sírtam de csak a végén, belegondolni hogy ez egy igaz történet és ennyien meghaltak

szerintem gyönyörű film és várom már a 2. részét, remélem magyarországon is leadják

2011. aug. 30. 08:36
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

ez a 2. részes dolog ez valami fake hülyeség.

Valami Jack visszatér vagy mi -.-

ennek nem lehet második része. ez egy megtörtént tragédia

:(

2011. aug. 31. 15:21
 37/40 anonim ***** válasza:

Elozo valaszolo: szinte hihetetlen, de a napokban olvastam, hogy tenyleg van Titanic 2, ami arrol szol, hogy megepitik az elsullyedt hajo pontos masat es elindulnak ugyanazon az utvonalon es... kitalalod?!... Hat persze, hogy jeghegyeket sodor egy vihar az utjukba es kuzdeniuk kell, hogy ne jussanak a nagy elod sorsara!

Meglehetosen szanalmasan hangzik, ugye?!

Termeszetesen egy "zs" kategorias filmrol van szo, noname szineszekkel, ami - a kozizles vedelmenek erdekeben - remelhetoleg nalunk a videotekakba sem jut majd el...:D

2011. aug. 31. 20:15
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

Igen,sírtam,a végén,meg mikor egy idős házaspár várja,hogy a jeges víz rájuk törjön,meg mikor egy anyuka mesél a lét kisgyerekének,és nem is próbálnak menekülni.

http://www.youtube.com/watch?v=h4G4CswCTn8 :)

14/F

2011. szept. 2. 19:17
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Én nem sírtam de az összes cigány szerintem sírt mert elsüllyedt az a sok vas
2011. szept. 2. 19:32
 40/40 anonim ***** válasza:

Amikor a végén mutatták a hajót, miután az idős nő elaludt, akkor ott amikor az az ember kinyitott az ajtót, az után nem bírtam tovább, és könnyeztem. A zene sokban rásegített.

Egyébként amikor a film alatt szörnyű dolgok történtek (pl lelőnek valakit, és a spanyol(?) barátja szólítgatja őt, vagy amikor nem engedik tovább az embereket (mielőtt áttörik a vas kaput)), akkor éreztem a fejemben két oldalt, hogy valami izmok megfeszülnek. Nem tudom hogy lehet ez.

És másodjára láttam. Vagyis harmadjára, de az első alkalommal csak a végét láttam, és most könnyeztem meg először. 16/L

2016. márc. 6. 07:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!