Milyen beszarós horrorok vannak?
Ma jönnek barátnőim és megnéznénk valami filmet :P (horrort)
De valami olyan kell,amitől tényleg belehet szarni :D
Nem olyan hogy itt-ott repül egy fej :|
Lehetőleg valami olyan hogy egy csapat emberke elmegy az erdőbe pihenni és ott szépen sorban meghalnak :P
Nagyon köszönöm előre is :)
Cannibal Holocaust.
Erdőben vannak és az állatkínzásokat IGAZI ÁLLATOKON HAJTOTTÁK VÉGRE, IGAZÁBÓL VÉGTÉK LE A MAJOM FEJÉT ÉS ÉLVE BONCOLTÁK FEL AZ IGAZI TEKNŐST.
Meg sokáig 50 országban be volt tiltva mert azt hitték az embereket igazából húzták karóba stb.
Akkos még Srpski film: ilyen undrító pedofíliát és nekrofíliát meg minden féle létező undorító szexjeleneteken nem a félelemtől hanem az undortól be lehet szarni :). Mellesleg nagyon jó film szerintem. De h én ezeket szemrebbenés nélkül megnéztem akkor biztos te is mert én életemben mást nem néztem csak horrorfilmeket :).
Kicsit light-osabb téma, mint amit az előző írt (bár ott nem maga a film tűnik brutálnak, hanem a forgatás):
- Átok
- Kör
- Barlang (ennek 2 verziója van, 2 külön film, nem tudom melyik az ami igazán jó)
- Sziklák szeme
- Mezsgye (de ha jól tudom ez csak egy remake, és úgymond "divathorror", és állítólag az eredeti fosatósabb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!