Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nana rajongók! Lehetne egy...

Nana rajongók! Lehetne egy kérdésem?

Figyelt kérdés
Mégcsak a 8.résznél tartok,és arra lennék kiváncsi,hogy mi lesz Nanával és Shoujival?Junkoval és a pasijával? na meg a másik Nanával és Rennel?
2011. aug. 26. 23:02
1 2
 1/17 anonim válasza:
Miért akarod tudni? Kiderül a történetből...Nem akarod végignézni? :)
2011. aug. 26. 23:07
 2/17 A kérdező kommentje:
dee,de már olyan kiváncsii vagyook.. lécci :D
2011. aug. 26. 23:10
 3/17 anonim válasza:

Hát ha tényleg tudni akarod, akkor leírom. De tényleg csak akkor olvasd el.

.

.

.

Nana és Shouji szétmennek. Junko és a pasija végig együtt maradnak. Nana és Ren is együtt maradnak, bár azért viharok lesznek a kapcsolatukban.

2011. aug. 26. 23:15
 4/17 A kérdező kommentje:

és Nanának még hány pasija lesz? :D

a vége szép lesz vagy szomorú?

2011. aug. 26. 23:16
 5/17 anonim válasza:
Pfú, meg nem mondanám neked, hogy Nana még hány sráccal jár utána, de 2 tuti. A vége szerintem szomorú és kicsit lezáratlan, legalábbis szerintem.
2011. aug. 26. 23:20
 6/17 A kérdező kommentje:

hmm ne :( és nincs 2.évad,vagy nem lesz?

egyébként köszi szépeen :)

2011. aug. 26. 23:21
 7/17 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy nem lesz, de sose lehet tudni. Még valami? Most mondd, mielőtt elmegyek a géptől! :)
2011. aug. 26. 23:27
 8/17 A kérdező kommentje:
hááát.. nemistudom :D Nana utolsó pasija már végre az igazi lesz? és megkomolyodik egy kicsit? esetleg ha valami extra dolog vagy változás van benne,azt leírhatod :$ vagy olyan rész,amin sírni lehet?
2011. aug. 26. 23:29
 9/17 anonim válasza:
Háát Nana megkomolyodik egy kicsit. Szerintem az, akihez feleségül megy nem az igazi számára és van egy tippem, hogy ki az. Na igen, ez azért elég nagy dolog. Amúgy terhes lesz és születik egy lánya. Az utolsó rész eléggé nyomasztó persze nem rossz értelemben. Meg úgy általában, amikor kiderül hogy Hachi terhes.
2011. aug. 26. 23:41
 10/17 A kérdező kommentje:
de a férjétől lesz terhes? és ki neki az "igazi"? Shoujival miért mennek szét?
2011. aug. 26. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!