Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Jön vki Barátok Közt szereplőv...

Jön vki Barátok Közt szereplőválogatásra 10. -én?

Figyelt kérdés

kort és nemet is légyszi. és hova valósi vagy? készülsz rá vhogy?

16/L

2011. aug. 23. 16:03
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
100%

jaja szuper volt♥ én szerintem jövőre is elmegyek:DDD

bementünk, kaptunk sorszámot, utána Tombor Zsuzsa elmondta h mi hogy lesz.. utána kiosztották a szövegeket, 15-16, 17-18 és 19-20 éves korcsoportokban. ezt tanulhattad kb fél-1 óráig, utána mentek befele egyesével az emberek. el kellett játszani T.Zsuzsával a jelenetet, ha tetszettél, akkor egy nő felírta az adataidat, és vissza kellett menni fél5-re próbafelvételre, ha nem tetzsettél,akkor annyit mondott,h Köszönöm szépen.

Kb 150en voltunk, nem túl sok embert hívtak vissza. :)

Nekem sem sikerült, amíg vártunk nem izgultam,ahogy beléptem az ajtón vmi sokkot kaptam és elfelejtettem a szöveget, meg már rögtön bombázott Zsuzsa a jelenettel. szóval parás volt,de amúgy tök nagy élmény, meg egy jó barátnőt is szereztem(;))))♥ :) Mindenképp próbáld ki magad, ha teheted. Már mi tudjuk,h legközelebb az izgulással kell vmit csinálni, ha azt kiütjük, akkor még sikerülhet is simán:D:)

2011. szept. 17. 09:40
 22/34 A kérdező kommentje:
pont így volt volt, ahogy előttem leírták ;) jövőre találkozunk :D
2011. szept. 17. 09:56
 23/34 anonim ***** válasza:
milyen szöveg? tehát 1 oldalas? fél? vagy hány mondatot kellett össz-vissz megtanulnod? :)
2011. szept. 17. 15:15
 24/34 anonim válasza:

max 10 mondatot volt,de nagyon egyszerű. nekem ilyen volt egy mondat pl: -hát...tulajdonképpen...nekem mindegy.

meg -az ingyen van?

-megéri?ennyi erővel moziba is mehetünk..

meg mindenkinek könnyű:d egy mondat volt benne, ami kicsit hosszabb volt. :)

és másfél oldalas, iszonyat nagy sorközökkel

2011. szept. 17. 16:01
 25/34 A kérdező kommentje:
jaja, és rengeteg időnk volt megtanulni! :)
2011. szept. 18. 11:15
 26/34 anonim ***** válasza:

ki jön vasárnaaap?

nem aakarok egyedül menni:(

2011. szept. 23. 16:06
 27/34 anonim válasza:
ne parázz, sokan lesznek olyanok, akik egyedül mentek, ha erre a pályára készülsz, úgyis nyitottnak kell lenni, szóval szólíts meg ott embereket, mondd meg nekik,h ha van kedvük eljátszod velük a jelenetet, utána meg játsszátok el a tiédet..stb..:)
2011. szept. 24. 09:04
 28/34 anonim ***** válasza:

basszus én nem tudtam elmenni mert lebetegedtem:S

pedig annyira akartam

mikor lesxz zserintetek a következő?

lehetne valamit irni a stábnak?

2011. szept. 27. 08:58
 29/34 anonim válasza:
jövő szeptemberben lesz szerintem
2011. szept. 27. 16:18
 30/34 anonim ***** válasza:
ti amugy nagy barátok köztös fanok vagytok? nem tudjátok hol lehet össezfutni a szereplőkkel?
2011. okt. 5. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!