A Barátok közöttben amikor a Miki előtt lepergett az élete és csak a Nórára gondolt, azon egyszerűen elbőgtem magam, olyan megható volt! Szerintetek is?
brazil szappanoperás volt
eddig a karakán jelleme miatt imádtam Mikit
de most már hitelét vesztette a keményfiú szerepben:S
nem tetszett
Én is elsírtam magam, de aztán a következő kérdések merültek fel bennem:
Ha a lába be van szorulva, a vízben könnyebben lehetne mozgatni azt, ami beszorítja. Miért nem próbálták meg?
Balázs miért nem hordta el onnan a nagyobb dolgokat, hogy kevesebb idő alatt töltse be a teret a víz?
Mégis mi a jó franc volt ez? Misztikus összekapcsoltság? Hát remek. Már azt vártam, hogy kiderül, hogy Miklós nem is Balázs apja hanem Petié öcsém >.<
Nagyon megható volt, és igen is ez Miki karaktere. Kívül kemény, érzéstelen, jellemtelen. De belül neki vana legnagyobb szíve, és még mindig szereti Nórát, Balázst meg Timikét. Ők voltak az "utolsó gondolatai". De miki NEM HALHAT MEG! Magdi néni után ő volt a legeredetibb, a legjobb! :D Ha valami történik vele, akkor aláírást kel lgyűjtenünk, mint amikor gézát leszúrták. Akkor követelünk legalább egy Dallasos megoldást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!