Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lesz Berényi Miklóssal?

Mi lesz Berényi Miklóssal?

Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 21:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Jó,de vannak ilyen titoktartások,h nem szabad elárulni hogy kiszáll mert akkor úgy nem lenne érdekes a sorozat.De ki tudja.Nagyon úgy nézett ki,mint aki meghal :D
2011. aug. 22. 21:27
 12/23 anonim ***** válasza:
de eddig minden szereplőnél elárulták. még a magdinál is. ez nem amerika, hogy nem árulják el a spoilereket. itt fontosabb a minél nagyobb példányszámban való eladás
2011. aug. 22. 21:29
 13/23 anonim ***** válasza:

Sztem se hal meg, de legalábbis remélem:) Miki, Zsolt meg Laci a legjobbak:D

Sztem összejönnek megint a Nórával.

2011. aug. 22. 21:31
 14/23 anonim ***** válasza:
A Barátok közt legtöbb szereplője halhatatlan/elpusztíthatatlan. Már hányadik halálközeli élménye ez Mikinek??
2011. aug. 22. 21:44
 15/23 anonim ***** válasza:
jaja. már lelőtték párszor, vízbe is akarták folytani asszem, tüdőrákos is volt, tehát ez a kis víz meg se kottyan neki...
2011. aug. 22. 21:46
 16/23 anonim válasza:
remélem nem hal meg. a legjobb karakter. bár a rendezővel nagyon nincsenek jóban - szerintem ezért is történt az utóbbi időben ennyi "rossz" vele a sorozatban...
2011. aug. 22. 22:09
 17/23 anonim ***** válasza:

a LEGJOBB karakter a Barátok Köztben,miatta érdemes nézni az egészet,ahogy előttem már mondták:igazi "badass",Ő a barátok közt oldschoolja,a rosszfiú,a kiszámíthatatlan karakter,akivel mindig történik valami.Nélküle nem lenne Barátok Közt,emberek!

Bár,valljuk be,most rezeg nála a legjobban az a bizonyos léc,szóval ha valaha is kiírják,akkor azt pont így képzeltem volna el.De most végre megmutatta a jó arcát is!Hogy milyen rendes apa,és hogy mennyire szereti Nórát..

Szóval,remélem,hogy Juli köpni fog,Nóra otthagyja Attilát,és helyette Miklóst fogja ápolni,merthogy túléli,aztán meg rádöbben,hogy még mindig szereti Mikit,összejönnek,együtt nevelik Timikét meg Balázst,Andrással is javulna a viszonya,Lacival is újra haverok lennének,aztán Miki megint a Berényi Kft.élére akar állni,és ezért megint el akarja tenni láb alól Klaudiát^^Remélem,hogy ez a verzió lesz..

2011. aug. 23. 11:25
 18/23 anonim ***** válasza:
azt eddig is tudtuk, hogy jó apa és hogy szereti a Nórát. azt meg nagyon rég lehet sejteni (sőt tudni), hogy újra összejönnek.
2011. aug. 23. 13:36
 19/23 anonim ***** válasza:

[link]

"Miklós szerencsés megmenekülése"

2011. aug. 23. 18:20
 20/23 anonim ***** válasza:
hát ez vicc...a készítők spoilereznek
2011. aug. 23. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!