Mi lesz Berényi Miklóssal?
Sztem se hal meg, de legalábbis remélem:) Miki, Zsolt meg Laci a legjobbak:D
Sztem összejönnek megint a Nórával.
a LEGJOBB karakter a Barátok Köztben,miatta érdemes nézni az egészet,ahogy előttem már mondták:igazi "badass",Ő a barátok közt oldschoolja,a rosszfiú,a kiszámíthatatlan karakter,akivel mindig történik valami.Nélküle nem lenne Barátok Közt,emberek!
Bár,valljuk be,most rezeg nála a legjobban az a bizonyos léc,szóval ha valaha is kiírják,akkor azt pont így képzeltem volna el.De most végre megmutatta a jó arcát is!Hogy milyen rendes apa,és hogy mennyire szereti Nórát..
Szóval,remélem,hogy Juli köpni fog,Nóra otthagyja Attilát,és helyette Miklóst fogja ápolni,merthogy túléli,aztán meg rádöbben,hogy még mindig szereti Mikit,összejönnek,együtt nevelik Timikét meg Balázst,Andrással is javulna a viszonya,Lacival is újra haverok lennének,aztán Miki megint a Berényi Kft.élére akar állni,és ezért megint el akarja tenni láb alól Klaudiát^^Remélem,hogy ez a verzió lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!