Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek mi lesz Balázzsal...

Szerintetek mi lesz Balázzsal és Miklóssal? Kingával, Szabival, és Gézával?

Figyelt kérdés
Ha van valakinek részletes elképzelése kérem azt is írja le.
2011. júl. 16. 07:34
 1/8 anonim válasza:

Kérdező,hát szerintem annyira csürik-csavarják a történetet,hogy Géza és Kinga megint összefognak jönni szerintem. Szabival nem tudom mi lesz.

Balázs és Miklós pedig szinte biztos,hogy meg menekülnek "valahogyan".

Nekem ez az elképzelésem.

2011. júl. 16. 07:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Kinga felgyógyul vissza fog emlékezni mindenre

de Szabi elhagyja.. Mondjuk nem baj, remélem kiírják

Miklósék meg 100% h megmenekülnek.

Ha csak Balázs maradt volna az épületben, akkor talán ő meghalt volna, de Mikit nem írják ki

2011. júl. 16. 07:53
 3/8 anonim ***** válasza:
ja és sztem nem lesznek együtt újra hosszú távon Géza+Kinga
2011. júl. 16. 07:54
 4/8 anonim ***** válasza:

A Blikk szerint Balázs és Miklós kijut valami vasúti sínekre, jön a vonat..... Itt függve hagyták, gondolom nem szivárogtatott többet az RTL Klub.

Szerintem nagy "átrendeződések" lesznek, ugye ott van Kinga-Géza, Atilla-Juli ebből még alakulhat Nóra-Miki, András-Zsuzsa.

Ja és Emmácska is visszajön.

2011. júl. 16. 08:38
 5/8 anonim ***** válasza:
AZt olvastam az egyik újságban (már nem tudom melyikben),hogy a Balázs ki akar szállni, szóval tuti meghal. Meg azt is írták,hogy miklós pedig túl éli-e,hogy Balázs is meghal, mint a Tóni. Remélem a Géza meg a Kinga összejönnek. :)
2011. júl. 16. 08:48
 6/8 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem a Kinga újra meg akarja próbálni a Gézával, de Géza rájön, hogy ő igazából a fiúkhoz vonzódik és rácuppan Szabira. Szabinak kezdetben tetszik, hogy egy izmos férfi fenekeli el minden este, de rájön, hogy Gézában nem lehet megbízni, ezért szakít vele.

Miklós mikor befut a robbantásra váró épületbe rájön, hogy elfelejtette megöntözni a lakásában lévő kedvenc viágait,ezért nyomban hazafut és otthagyja a fiát. Balázs rájön, hogy térerő hiányában is lehet segélyhívást kezdeményezni, de mire erre rájön már fellrobbant....

Juli elhagyja az Andrást, mire András 2 hét múlva öngyilkos lesz és beleveti magát a Dunába. De Juli nem is sejti, hogy akiért felrúgta a kapcsolatát, Attila igazából egy olaszországi lányfuttató szervezet magyarországi vezére és mire észbe kapna Attila már elhívta őt nyaralni Rómába..

2011. júl. 16. 10:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagy kár lenne mert én régen a Tóni miatt néztem csak most meg a Balázs (nem mondom h miatta nézem most) is ha kiírják az nagyon gáz meg különben is az épület felrobbant amikor ők egymáshoz értek szinte rögtön. gondoljatok bele Balázs meghal de megtalálják nála Hanna óráját az majd mien rossz lesz a neki (nahmeg hogyan megszidják a Petit meg a többieket a buli miatt). További lehetőségeket elképzeléseket írjatok csak.
2011. júl. 16. 10:59
 8/8 anonim ***** válasza:

sztem nem lép ki Aradi Balázs..

nem hallottam ilyesmit

viszont Miklós 100% h nem hal meg

2011. júl. 16. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!