Melyikre gondolhatok?
Figyelt kérdés
Segítség már órák óta dúdolok egy számot, de nem tudom melyiket és frusztrál a dolog. Úgy érzem muszáj lenne megtalálnom. Ha jól tudom ez egy filmzene, nő énekli angolul és csak néha néha ugrik be talán az a szó a dal szövegéből, hogy legend... soroljatok olyan filmcímeket legyetek szíves ami kicsit retro-s talán a Micsoda nő, Több mint testőr korszakból...nagyon érdekelne melyik lehet ez a szám és nyugodtabban tudnék aludni is. Előre is kössz :-)2011. aug. 17. 21:59
1/5 A kérdező kommentje:
lelki szemeim előtt beugrott egy szuperhős vagy hős féle is...help!
2011. aug. 17. 22:08
3/5 A kérdező kommentje:
ennyi, kifújt...
2011. aug. 18. 00:05
4/5 anonim válasza:
vedd fel ahogy dúdolod, vagy hívj fel vagy valami :D
5/5 A kérdező kommentje:
Áhh és még mindig nincs meg, nagyon idegesítő. Bezzeg
,ha meglesz, (mert ugye meglesz még élő életem során), úgy fogok reagálni, hogy b.zdm.g és TÉNYLEG!...bárcsak eldúdolhatnám itt Nektek...a XXI.század nem elég fejlett, hogy kielégítse ezen igényeimet :D
Na most elmegyek aludni és ha álmomból felkelve nem lesz meg, valakit felhívok....bárkit és eldúdolom Neki :D
2011. aug. 18. 01:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!