Erről a filmről mit gondoltok?
Hát kézcsók a hügyeknek,tisztelet az uraknak.
Értékelésem elején igyekszem megjegyezni,hogy ez a film már 2003-ban kijött csak mindezidáig nem volt forgalmazója.Most rátalált a Lionsgate.Én,2004-ben láttam 27 évesen,és akkor mély benyomásokat tett rám. Gondoltam magamban: Jó ez? Teccet ez? Lelkileg kilengtem? Nemtudom a pontos választ. SZPOJLER:A film eleje jól indul.Kicsi kék ufónauták elragadják a zöldszemű borostyán szerzetest,és megerőszakolják.Eddig még jó volt.De mikor az argentín utazási irodában dolgozó Filc Zimmerman-t felhívja az interpól,hogy induljon a férfi megmentésére,kiderült számomra: Ma már minden kis linket felvesznek ügynöknek?? Hát ez fos,gondoltam...De akkor mikor megláttam hogy az Öjdipusz szindrómás kisiskolás saját anyjával hál,montam,jóez! Aztán jött a csattanó: A végbéltükrözésen át,a nováklaci frizurás rózsabomba törzsön át,á nyányazsázsa levesek után kiderült a bajuszom.A fiú helyre legénnyé ért,és kedves vattaparipákat gyűjt.Mindezt azért hogy elttartsa a filléres turkálóban dolgózó medvéjét.és akkor jött az edvárd kálen.Aki neve még mindig feketefoltként cseng fülemben.Az a selymes punciszag amit akkor érzek mikor a lány lábszárai felhajlanak és 33fokos szöget zárnakbe,a befogoval együtt,kedves-formás derékszöget mutatva..Hát az valami fenomenális.........!Írta a kommentet Barátom a Gomez sehajvidékről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!