Michael C. Hall (DEXTER) melyik évadban lett rákos? Ti észrevettetek rajta valamit? Másabb lett?
Figyelt kérdés
2011. aug. 14. 14:13
1/2 anonim válasza:
2009ben lett beteg de azt hogy akkor pont milyen reszeket forgatott..azt hiszem a 4. evadot..2010ben kozolte hogy rakos a sajtonak. En nem vettem eszre semmit, dehat amikor nagyon beteg volt akkor nem is forgattak, megvartak hogy befejezze a terapiat.. utana meg az 5. evadtol lehet picit faradtabbnak tunik az arca, de lehet csak azert mert oregszik.Mindenesetre a kerdesedre a valasz: nem forgattak akkor amikor mar annyira beteg volt hogy komolyabb tunetek voltak.
2/2 anonim válasza:
Én csak annyit vettem észre abban az évadban,hogy mindig össze-vissza állt a haja (paróka miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!