Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy nem látják a Harry...

Hogy nem látják a Harry Potterben a 9és 3/4 vágányra átsuhanó varázslókat a muglik?!

Figyelt kérdés
Az egész történetben olyan részletesen fel van építve a rendszer, hogy a muglik ne tudjanak a varázslók/varázslat létezéséről, és ez egy elég fura logikai csavarnak tűnik benne. Vagy én nem emlékszem már, ez meg van említve valahol??
2011. aug. 14. 00:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát az első 2-3 könyvben úgy van írva, h nekifutásból átszaladnak, úgyhogy ott én se értem, a többi részben pedig úgy volt írva, h csak nekidőltek a falnak mikor senki nem nézte őket
2011. aug. 14. 00:25
 2/4 anonim ***** válasza:
ebből is látszik milyen zseniális az írónő és kis regénysorozata
2011. aug. 14. 01:51
 3/4 anonim ***** válasza:
valamikor mondják h a muglik nem látnak a szemüktől, és amúgy ha nekifutnak a diákok akkor csak azért h ne izguljanak és ne lassítsanak :D amúgy a Foltozott Üst se tűnik fel a mugliknak, lehet h ennek is hasonló oka van...
2011. aug. 14. 21:28
 4/4 anonim válasza:
A muglik tényleg nem látnak a szemüktől. ;)
2018. aug. 11. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!